Survivor 4: Πώς η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε trend το Masterchef στο twitter

Survivor 4: Πώς η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε trend το Masterchef στο twitter
Η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor 4 και οι τρεις κριτές του Masterchef 5 Glomex / Star tv

Η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως της δημοφιλέστερης παίκτριας στο Survivor 4 αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για το MasterChef 5, πριν καν κάνει πρεμιέρα.

Μια τεράστια ανατροπή είχαμε το βράδυ της Τετάρτης (20/01) στο “Survivor 4”, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και την Ανθή Σαλαγκούδη να ψηφίζεται από το κοινό ως η δημοφιλέστερη παίκτρια της κόκκινης ομάδας, κάτι που άφησε έκπληκτους παίκτες και τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι πως η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει φέρει νίκες στην ομάδα της και θεωρείται μία σχετικά αδύναμη παίκτρια, αργή στον στίβο μάχης. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που οι συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα την ψήφισαν προς αποχώρηση, καθώς θεωρούν πως δεν έχει να προσφέρει κάτι αγωνιστικά.

Έτσι, η ανάδειξή της ως δημοφιλέστερης παίκτριας αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, ακόμη και για την ίδια. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδρασή της στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, καθώς γούρλωσε τα μάτια και έμεινε άφωνη για αρκετά λεπτά, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Παρομοίως, έκπληκτοι έμειναν οι συμπαίκτες της, αφού οι ίδιοι την θεωρούσαν “outsider” και δεν περίμεναν αυτή την ανατροπή. Από την άλλη, οι παίκτες της μπλε ομάδας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν άκουσαν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Άλλωστε, τους συμφέρει να έχουν ως αντίπαλο την Ανθή Σαλαγκούδη, αφού τη θεωρούν μια εύκολη νίκη στα αγωνίσματα.

Survivor 4 – Η Ανθή Σαλαγκούδη “τρέλανε” το Twitter

Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ, το έπαθαν οι τηλεθεατές. Το twitter “τρελάθηκε” μόλις συνειδητοποίησε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια και επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα της παραγωγής του “Survivor 4”, κάνοντας λόγο για στημένη ψηφοφορία, κατηγορώντας τον ΣΚΑΙ και εκφράζοντας παράπονα σχετικά με τη διαδικασία.

Η δυσαρέσκεια του κοινού και των τουιτεράδων, οδήγησε σε μια αναπάντεχη αύξηση της δημοφιλίας του Masterchef 5, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο (23/01) στο Star. Σιγά σιγά το hasthag #MasterChefGR κατάφερε να ανέβει στα trends του ελληνικού twitter το βράδυ της Τετάρτης (20/01) και μέχρι το πρωί της Πέμπτης (21/01) ήταν στις πρώτες θέσεις.

Οι απογοητευμένοι τηλεθεατές, που αισθάνθηκαν πως κάτι πήγε στραβά στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του “Survivor 4”, ανακοίνωσαν εμμέσως πλην σαφώς στο twitter πως με την έναρξη του MasterChef 5, θα προτιμήσουν το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του Star έναντι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς το τελευταίο δεν ικανοποιεί τα κριτήριά τους.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor 4” αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για το MasterChef 5, πριν καν κάνει πρεμιέρα. Αυτό που μένει, είναι να δούμε αν όντως το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει το Star έναντι του ΣΚΑΙ, κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες στα νούμερα τηλεθέασης των δύο ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα