Survivor 4: Άγριος καβγάς Αλέξη και Νίκου – Ποια ομάδα κέρδισε

Survivor 4: Άγριος καβγάς Αλέξη και Νίκου – Ποια ομάδα κέρδισε

Ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Μπάρτζης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο "Survivor 4". Τι συνέβη. Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

Ένας καβγάς εκτυλίχθηκε στο “Survivor 4” την Τετάρτη (10/2) ανάμεσα σε δύο παίκτες της μπλε ομάδας, τον Αλέξη Παππά και τον Νίκο Μπάρτζη, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία.

Οι δύο συμπαίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, καθώς μίλησαν έντονα ο ένας στον άλλο και “άναψαν” τα αίματα. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς ενοχλήθηκε με κάποιες φράσεις του Νίκου Μπάρτζη, όταν ο τελευταίος πανηγύρισε έντονα.

“Νίκο, είπαμε… Είσαι μάγκας αλλά μην μας γαμ…ς κιόλας. Εμένα δεν θα με βρίζεις. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει εκεί και τι έχεις διαμορφώσει. Λες, “είστε μαλ…ς”. Εγώ δεν είμαι μαλ…ς, φίλε. Θα προσέχεις πως μιλάς”, είπε ο Αλέξης Παππάς.

“Κατ’ αρχάς δεν σε έβρισα. Δεν μίλησα σε σένα”, απάντησε ο Νίκος, ενώ οι συμπαίκτες τους μπήκαν μπροστά για να τους χωρίσουν.

Ποια ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα του Survivor 4

Μετά από ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, που έφτασε μέχρι το 9 -9, οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να επικρατήσουν και να σημειώσουν το 10.

Οι παίκτες απόλαυσαν ένα κρουασάν σοκολάτας και είδα μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα