Survivor 4: Άγριος καβγάς Ελένης και Καρολίνας – Οι αποκαλύψεις του Κόρο

Survivor 4: Άγριος καβγάς Ελένης και Καρολίνας – Οι αποκαλύψεις του Κόρο

Σε σύγκρουση ήρθαν η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα Καλύβα στο "Survivor 4", για τον πανηγυρισμό της τελευταίας. Όσα δήλωσε ο Κόρο για τη σχέση των δύο παικτριών.

Η ομάδα των Κόκκινων ήταν εκείνη που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο “Survivor 4” το βράδυ της Δευτέρας (10/05), ωστόσο, δεν πρόλαβε να χαρεί ιδιαίτερα, αφού μετά τη νίκη διαδραματίστηκε ένας καβγάς στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χαμπέρη από την ομάδα των Μπλε παραπονέθηκε στον Ηλία Μπόγδανο, λέγοντάς του πως όταν πανηγύριζαν τη νίκη τους, ένα άτομο από τους Κόκκινους την κοιτούσε για να δει πώς θα αντιδράσει. Η Ελένη αποκάλυψε πως πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα, με την οποία ήρθε ξανά σε σύγκρουση πολύ πρόσφατα.

Από την πλευρά της η Καρολίνα, εξοργίστηκε με τα παράπονα της Ελένης, απαντώντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι η ίδια ξέρει να δέχεται τις ήττες της ομάδας της σε αντίθεση με τους αντιπάλους. Μάλιστα, η παίκτρια φώναξε “Κόφτε το!” στην Ελένη και τον Γιώργο Κορόμι που ήταν μπροστά στη συζήτηση και ο οποίος συμφώνησε με την Ελένη.

Αρκετοί χρήστες του twitter, πάντως, εναντιώθηκαν προς την Καρολίνα, θεωρώντας την αγενή. Άλλοι σχολίασαν πως η παίκτρια ζηλεύει την αντίπαλό της, κάτι που είχε και στο παρελθόν με τη Μαριάνθη, ενώ άλλοι δήλωσαν πως το ύφος της δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καβαλήσει το καλάμι.

Ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος μίλησε στο cue μετά τον καβγά, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την Καρολίνα και τη συμπεριφορά της απέναντι στην Ελένη.

Όπως είπε: Έκλαιγε την προηγούμενη φορά, επειδή είχε χάσει από την Ελένη και εμείς την είχαμε αγκαλιά. Η Καρολίνα είναι αγωνίστρια. Λέει ότι ξέρει να χάνει, αλλά βλέπω ότι δεν ξέρει τελικά. Γιατί όταν χάνει, ειδικά από την Ελένη, δεν το διαχειρίζεται καθόλου καλά. Κλαίει, δεν μιλιέται και έχει εντάσεις. Αυτό δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρει να το διαχειρίζεται. Πιθανόν να έχει και ζήλεια απέναντι στην Ελένη”.

Γενικά ο τρόπος της απέναντί μου, ειδικά το τελευταίο διάστημα είναι πολύ έντονος και περίεργος. Μάλλον δεν έχει συνηθίσει να μιλάω και να της απαντάω. Ανεβάζει τον τόνο της φωνής της και νομίζει ότι θα μου επιβληθεί και θα σταματήσω να μιλάω”, δήλωσε η Ελένη Χαμπέρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα