Survivor 4: Άγριος καβγάς Τριαντάφυλλου με Ελευθερίου – “Ζήλευε υπερβολικά την Κάτια”

Survivor 4: Άγριος καβγάς Τριαντάφυλλου με Ελευθερίου – “Ζήλευε υπερβολικά την Κάτια”

Μια έντονη λεκτική διαμάχη είχαν ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου στο συμβούλιο του "Survivor 4". Οι κατηγορίες για ηθική και παρέμβαση Κονδυλάτου.

Ένας ομηρικός καβγάς εκτυλίχθηκε στο συμβούλιο του “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (20/01) ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, λίγο πριν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που ανέδειξαν ως δημοφιλέστερη παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη και οδήγησαν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην “έξοδο” του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η έντονη διαμάχη είχε ως κύριους πρωταγωνιστές τον Τριαντάφυλλο της κόκκινης ομάδας και την Ελευθερία Ελευθερίου της μπλε ομάδας, η οποία δήλωσε πως στην ομάδα που βρίσκεται τώρα αισθάνεται ότι οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους, ενώ σε κάποια φάση πήρε μέρος και ο Τζέιμς των μπλε, αλλά και ο Κονδυλάτος των κόκκινων, οξύνοντας τα πνεύματα.

Δείτε το εν λόγω περιστατικό στο 10ο λεπτό του βίντεο:

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε για τη νέα της ομάδα: “έχω καταλάβει τι σημαίνει ομάδα. Θέλω να αναφερθώ και σε κάτι που είχε πει ο Τριαντάφυλλος και με στεναχώρησε. Είπες, αναφερόμενος στον Τζέιμς, ότι τώρα κατάλαβες τι περνούσαν τα τέσσερα παιδιά όταν στους Μαχητές. Εμείς περνάμε πολύ καλά και νιώθω ότι είμαστε μια ομάδα. Θεωρώ ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που είπες, ειδικά προς αυτά τα παιδιά που μας φιλοξένησαν και μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες”.

“Πολύ ωραία λόγια από τη συνάδελφο, μπράβο της. Μπράβο Ελευθερία, να’ σαι καλά. Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει “τι είναι αυτή η Κάτια;”, “αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ”. Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά. Ζήλευε την Κάτια, την ζήλευε υπερβολικά κάθε στιγμή”, δήλωσε ο Τριαντάφυλλος για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ίδια γέλασε, ενώ ο Πάνος Καλλίδης αρνήθηκε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Στην κουβέντα μπήκε και ο Περικλής Κονδυλάτος, που πήρε το μέρος της Ελευθερίας, δηλώνοντας “αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει”, ενώ ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στον Τζέιμς λέγοντας: Ο Τζέιμς είπε ότι παίζω στρατηγικά και ούτε καν την ξέρω αυτή τη λέξη, αδελφέ Τζέιμς από την Ρόδο. Ας φύγω και σήμερα, Τζέιμς, δεν έχω πρόβλημα, εντάξει; Άντε αγόρι μου. Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα