Survivor 4: Αλέξης και Σταμούλης έκαναν “κλίκα” – Τέλος στην ποινή τους

Survivor 4: Αλέξης και Σταμούλης έκαναν “κλίκα” – Τέλος στην ποινή τους

Ο Παππάς και ο Σταμούλης "πλήρωσαν" το ατόπημά τους στο "Survivor 4". Η ανακοίνωση του Λιανού και τα λόγια του Κρις για "νέα ομάδα".

Ρήξεις έφερε στην ομάδα των Μπλε στο “Survivor 4” η πράξη των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη την προηγούμενη βδομάδα, όταν έφυγαν από την παραλία και κατευθύνθηκαν προς κοντινό ξενοδοχείο για να πάρουν φαγητό.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο παίκτες ήρθαν και σε επικοινωνία με δικά τους άτομα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να τους επιβάλει μια αυστηρή ποινή που όριζε μειωμένες προμήθειες, αλλά και απαγόρευση να απολαύσουν το έπαθλο στα δύο επόμενα αγωνίσματα φαγητού.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγωνίσματος της Κυριακής (14/02) οι δύο παίκτες κάθονταν μόνοι τους και δεν έρχονταν σε επαφή με τους συμπαίκτες τους, ενώ μιλούσαν κρυφά σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού. Το ίδιο συνέβη και στο Quiz του “Survivor 4”, που φάνηκε να είναι απομονωμένοι.

Οι Μπλε κέρδισαν και το αγώνισμα επάθλου και το Quiz, με τους συμπαίκτες τους να απολαμβάνουν πίτσα και τάρτα φράουλα αντίστοιχα, ωστόσο οι δύο έμειναν εκτός. Μετά τη δεύτερη νίκη των Μπλε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη πως η ποινή έχει λήξει και από το επόμενο αγώνισμα θα μπορούν να φάνε κανονικά.

Στο trailer του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο της Δευτέρας (15/02), ο Κρις Σταμούλης ακούγεται να λέει πως πλέον αισθάνεται ομάδα μόνο τον Αλέξη Παππά. Είπε χαρακτηριστικά:

“Στον αγώνα επάθλου κατάφερα να φέρω δύο νίκες στην ομάδα μου, ενώ υπήρξαν άτομα που δεν έκαναν τίποτα και έφαγαν. Πλέον, δεν νιώθω ότι ανήκω στη μπλε ομάδα. Είμαι στη μπλε ομάδα μόνο όσον αφορά τα αγωνίσματα, όπου θα κατεβαίνω κανονικά και θα παίζω. Πλέον η νέα μου ομάδα είμαστε εγώ και ο Αλέξης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα