Survivor 4: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη

Survivor 4: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη
Ο Αλέξης Παππάς του Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πού πήγαν Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλη, όταν εξαφανίστηκαν στο "Survivor 4". Τι είπε για την πληροφορία για χειροδικία.

Γεμάτο εξελίξεις ήταν το “Survivor 4” την προηγούμενη βδομάδα, με την εξαφάνιση των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη από την παραλία, αλλά και την αυστηρή ποινή που έλαβαν από την παραγωγή, να αποτελεί το κυριότερο γεγονός.

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως οι δύο παίκτες των Μπλε δεν χάθηκαν στο δάσος – όπως ανέφεραν οι ίδιοι – αλλά κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής του Άγιου Δομίνικου, προκειμένου να βρουν φαγητό.

Πληροφορίες ανέφεραν πως στην επιστροφή τους στην παραλία, οι Παππάς και Σταμούλης ενεπλάκησαν σε βίαιο καβγά με ένα σεκιούριτι, ο οποίος τους έκανε επίπληξη για την πράξη τους και την παραβίαση των κανονισμών.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος παίκτης στο πρώτο “Survivor”, ανέφερε πως μάλλον δεν ισχύει η πληροφορία για χειροδικία, γιατί αλλιώς η παραγωγή θα τους είπε αποβάλει. Όπως είπε, οι παίκτες υπογράφουν ένα συμβόλαιο προτού μπουν στο παιχνίδι, όπου συναινούν για αποβολή τους από το ριάλιτι σε περίπτωση χειροδικίας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε το ότι οι δύο Μπλε έφαγαν στο ξενοδοχείο, ενώ αναφέρθηκε και σε μια νέα πληροφορία, που λέει ότι η αυστηρή ποινή δόθηκε γιατί οι παίκτες ήρθαν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η τηλεφωνική επικοινωνία εκτός “Survivor 4” απαγορεύεται από την παραγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα