Survivor 4: Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για το γιο του – Η συγγνώμη και ο λόγος που τη διέγραψε

Survivor 4: Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για το γιο του – Η συγγνώμη και ο λόγος που τη διέγραψε
Instagram:nasosgalakteros

Ο Νάσος Γαλακτερός έχασε.. τα γυαλιά του και γι' αυτό, όπως υποστηρίζει, έκανε repost ανάρτηση προσβλητική προς τον Τζέιμς, που είναι συνυποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor με τον γιο του.

Από την στιγμή που μπήκε στο Survivor ο Παύλος Γαλακτερός, ο πατέρας του, Νάσος, δεν σταματάει να τον υποστηρίζει ανοικτά μέσα από τα social media.

Ωστόσο πριν λίγες ώρες, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, έκανε ένα repost στα instastories, μία ανάρτηση που ήταν προσβλητική για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος είναι συνυποψήφιος για αποχώρηση με τον Παύλο.

Αναγνωρίζοντας το λάθος του, ο Νάσος Γαλακτερός διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση, αντικαθιστώντας τη με μία νέα, μέσω της οποίας εξέφρασε δημόσια συγγνώμη και υποστηρίζοντας ότι όταν έκανε το repost.. δεν φορούσε τα γυαλιά του!

“Έχασα τα γυαλιά μου και ένα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου, χωρίς να το διαβάσω. Το διέγραψα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε, γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δεν βλέπω καλά”, έγραψε στη νέα του ανάρτηση ο Νάσος Γαλακτερός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα