Survivor 4: Απόψε το λαμπερό πάρτυ της ένωσης – Πώς διαμορφώνονται οι κανόνες

Survivor 4: Απόψε το λαμπερό πάρτυ της ένωσης – Πώς διαμορφώνονται οι κανόνες
Survivor 4 Glomex

Έφτασε η ώρα για το πολυαναμενόμενο πάρτυ του "Survivor 4", όπου οι παίκτες θα κάνουν μπάνιο, θα φάνε και θα τραγουδήσουν. Τι θα ισχύσει μετά την ένωση.

Απόψε, Κυριακή (28/03), θα παρακολουθήσουμε στον ΣΚΑΙ το πολυαναμενόμενο πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων του “Survivor 4”, σε ένα επεισόδιο που θα τα έχει όλα: χορό, τραγούδι, γέλιο, μουσική, φαγητό και θετικά vibes.

Μετά από 2,5 περίπου μήνες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο βιώνοντας δύσκολες συνθήκες και διεκδικώντας σε κάθε αγώνισμα το εκάστοτε έπαθλο με το χρώμα των Κόκκινων ή των Μπλε, οι παίκτες του “Survivor 4” θα ξεχάσουν τις ομάδες, θα γνωρίσουν καλύτερα τους αντιπάλους τους και θα αλλάξουν το σκεπτικό με το οποίο πορεύονταν τόσο καιρό.

Survivor 4: Τι θα δούμε στο πάρτυ της ένωσης

Στο φαντασμαγορικό πάρτυ της ένωσης οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, να φορέσουν καθαρά ρούχα, να βαφτούν, αλλά και να αντικρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, κάτι που έχουν καιρό να κάνουν.

Στο πάρτυ θα δοκιμάσουν πιάτα τα οποία θα επιμεληθεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ενώ θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού με τον νικητή να παίρνει μεγάλο δώρο. Από το δώρο, ωστόσο, θα εξαιρεθούν οι επαγγελματίες τραγουδιστές, όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Ηλίας και η Ελευθερία.

Το highlight της βραδιάς θα είναι η μεγάλη συναυλία με εκλεκτό προσκεκλημένο τον διάσημο Αμερικανό τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, ο οποίος θα ξεσηκώσει με τις μουσικές του τους παίκτες του ελληνικού, του τουρκικού και του ρουμανικού “Survivor”.

Survivor 4: Τι ισχύει για τους παίκτες μετά την ένωση

Μετά το πάρτυ της ένωσης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα συμβιώνουν στην ίδια παραλία, ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα γίνει ακόμη ατομικό έως ότου φτάσουν στην τελική δεκάδα.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στον “αέρα” του Sfera 102,2:

“Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίζει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές”.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες ο μεγάλος τελικός του “Survivor 4” θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα