Survivor 4: Μπήκε η τελευταία παίκτρια – Άγριος καβγάς πριν το αγώνισμα

Πρωταγωνιστές του τσακωμού ήταν ο Ηλίας και ο Νίκος, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Πώς υποδέχτηκαν οι Κόκκινοι τη νέα παίκτρια του Survivor 4.
- 28 Φεβρουαρίου 2021 22:58
Οι τσακωμοί με επίκεντρο την Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίζονται στο Survivor 4, ακόμη και μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, πριν το αγώνισμα, στο επεισόδιο της Κυριακής 28/2, έγινε μια κουβέντα μεταξύ των δύο ομάδων για τα συναισθήματά τους λόγω της αποχώρησης της Ανθής και πολύ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε.
Πρωταγωνιστές του τσακωμού ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τους υπόλοιπους παίκτες να μένουν άναυδοι.
Μετά τον τσακωμό, για τους παίκτες υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η Ελένη Χαμπέρη μπήκε στο Survivor.
Η νεαρή γυμνάστρια μπήκε στην κόκκινη ομάδα, δηλώνοντας πως τίποτα δεν θα την σταματήσει από τη νίκη. Πώς την υποδέχτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor 4;
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις