Survivor 4: Χάος στο Συμβούλιο – Απίστευτη ανατροπή στην ψηφοφορία

Survivor 4: Χάος στο Συμβούλιο – Απίστευτη ανατροπή στην ψηφοφορία
Survivor 4 - Η Μπλε ομάδα Instagram @Survivorgreece

Η ομάδα που έχασε στο αγώνισμα και ο παίκτης που πήρε την ατομική ασυλία. Ένας μεγάλος τσακωμός στο Συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 22/3 στο Survivor 4. Μετά από ένα απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας οι Κόκκινοι επικράτησαν εύκολα των Μπλε με 10-4 και πανηγύρισαν με τραγούδια τη νίκη τους.

Λίγο μετά, στο ατομικό αγώνισμα για το κολιέ της ασυλίας, νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αφενός θα έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα και αφετέρου θα αναδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης 23/3.

Στη συνέχεια, οι χαμένοι να έπρεπε να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μέσα από την καθιερωμένη ψηφοφορία της χαμένης ομάδας.

Στο Συμβούλιο του νησιού, πριν την ψηφοφορία, οι Μπλε είχαν έναν έντονο τσακωμό. Πρωταγωνιστές οι Νίκος, Σάκης και James. Ζήτημα του τσακωμού το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος…. γυρίζει τη μπιφτέκα.

Στο κομμάτι της ψηφοφορίας, είχαμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η Άννα Μαρία έλαβε 5 ψήφους και θα βρεθεί για πρώτη φορά με τα χρώματα των Μπλε, υποψήφια προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα