Survivor 4: Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση; – Τροφική δηλητηρίαση για Ταραμπάνκο

Survivor 4: Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση; – Τροφική δηλητηρίαση για Ταραμπάνκο
Survivor 4 Youtube / @Skai.gr

Παίκτρια των Μαχητών θα εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από το "Survivor 4". Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Αγγελική Λάμπρη θα περάσουν δύσκολα στο δεύτερο επεισόδιο.

Δύσκολες καταστάσεις θα βιώσουν οι 20 παίκτες του “Survivor 4” από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (28/12).

Στην πρεμιέρα είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού με μεγάλη διαφορά και να παίρνουν 15 λίτρα νερό και αλεύρι, που θα τους βοηθήσουν πολύ.

Επίσης, είδαμε να δημιουργούνται οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων, όπως έγινε στην ομάδα των Μαχητών όπου στοχοποιήθηκε η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα.

Πληροφορίες θέλουν την συγκεκριμένη παίκτρια, η οποία ένιωθε πολύ αδύναμη και ταλαιπωρημένη, να ζητά να φύγει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν θα αποχωρήσει ή αν θα της αλλάξει γνώμη η παραγωγή.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (28/12) θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο, το γνωστό μοντέλο που έδειξε πως έχει πολλές δυνατότητες στο πρώτο αγώνισμα, να παθαίνει τροφική δηλητηρίαση.

Η παίκτρια των Διασήμων θα περάσει δύσκολα και θα κάνει εμετούς, καθώς την πείραξε κάτι που έφαγε στο δάσος, ενώ σε άθλια κατάσταση θα είναι και η συμπαίκτριά της, η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα