Survivor 4: “Έτσι να μιλάς στα πρόβατά σου” – Η ατάκα σε αγρότη που έβαλε φωτιά στο Συμβούλιο

Survivor 4: “Έτσι να μιλάς στα πρόβατά σου” – Η ατάκα σε αγρότη που έβαλε φωτιά στο Συμβούλιο

Άναψαν τα αίματα σε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor με τις εντάσεις να μεταφέρονται από το ρινγκ και στο Συμβούλιο. Χαμός με τον Κώστα Παπαδόπουλο που αποκάλεσε "τσοπάνη" τον Νίκο Μπάρτζη. Νέα ήττα για τους κόκκινους. Ποιοι είναι οι τρεις προτεινόμενοι.

Ακόμα ένας επεισοδιακός αγώνας μεταξύ κόκκινων και μπλε που έφερε εντάσεις, αψιμαχίες και νέα ήττα της κόκκινης ομάδας στο Survivor 4, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική με το το ισόπαλο 9-9 να οδηγεί την αναμέτρηση στον “ξαφνικό θάνατο” που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων αναμετρήθηκαν σε αγώνισμα ένας εναντίον ενός, κατά το οποίο ανέβαιναν στο ρινγκ προσπαθώντας να απωθήσουν τον αντίπαλό τους εκτός αυτού και να τον ρίξουν στο νερό. Το παιχνίδι επαφής έφερε αρκετές εντάσεις, διαμαρτυρίες, λεκτικές αντιπαραθέσεις και μικροτραυματισμούς, όπως αυτός του Τριαντάφυλλου στη μονομαχία… τραγουδιστών με τον Πάνο Καλίδη, όταν ο πρώτος δέχτηκε ένα χτύπημα στον λαιμό με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει.

“Με χτύπησε στη μύτη – Σήκω πάνω ρε”

Τα αίματα άναψαν σε άλλες δύο περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν και πάλι σε μάχη με τον Πάνο Καλίδη, αυτή τη φορά όμως με τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο τελευταίος διέκοψε δύο φορές διαμαρτυρόμενος και κατηγορώντας τον αντίπαλό του για αντιαθλητικά χτυπήματα: “Πονάω. Με χτύπησε στη μύτη”, φώναζε, ενώ μία εξ αυτών σωριάστηκε στο έδαφος, με τον γνωστό τραγουδιστή να του φωνάζει “Σήκω πάνω ρε. Όλο ε και ε”, με τους τόνους να ανεβαίνουν και από την πλευρά των πάγκων.

“Έτσι να μιλάς στα πρόβατά σου”

Τα νεύρα χτύπησαν… κόκκινο με το επεισόδιο του Κώστα Παπαδόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη, όταν ο πρώτος αποκάλεσε “τσοπάνη” τον -αγρότη στο επάγγελμα- Νίκο, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της μπλε ομάδας. Την ώρα που ο Κώστας βρισκόταν στο ρινγκ και αγωνιζόταν, ο Νίκος Μπάρτζης διαμαρτυρήθηκε από τον πάγκο με ένα παρατεταμένο “ε”, που έφερε και την προσβλητική ατάκα του Κώστα: “Έτσι να μιλάς στα πρόβατά σου”.

Οι εντάσεις μεταφέρθηκαν και στο Συμβούλιο, με σύσσωμη την μπλε ομάδα να βάλλει κατά του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος πάντως ζήτησε συγγνώμη, τόσο από τον αντίπαλό του, όσο και από οποιονδήποτε κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Από εκεί και πέρα, η νέα ήττα των κόκκινων, εκτός από το χαμένο έπαθλο έφερε και νέα ψηφοφορία για έναν ακόμη προτεινόμενο (μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου) προς αποχώρηση παίκτη. Μετά την ψηφοφορία που έφερε την Ανθή Σαλαγκούδη στην ίδια επισφαλή θέση, ακολούθησε και η γνωστή διαδικασία όπου ο Γιώργος Κοψιδάς έπρεπε να καταδείξει και τρίτο προτεινόμενο, με τον αρχηγό των κόκκινων να επιλέγει τον Περικλή Κονδυλάτο. Έτσι, στο επεισόδιο της Τετάρτης θα υπάρξει αποχώρηση ενός ή μίας εκ των τριών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version