Survivor 4- Φίλοι Μπόγδανου: “Ο Ηλίας μας άφησε γράμματα να τα δίνουμε στην κοπέλα του”

Survivor 4- Φίλοι Μπόγδανου: “Ο Ηλίας μας άφησε γράμματα να τα δίνουμε στην κοπέλα του”
Ο Ηλίας Μπόγδανος Instagram (survivorgreece)

Μία ρομαντική πλευρά του παίκτη του Survivor, Ηλία, αποκάλυψαν οι κολλητοί του, οι οποίοι βρέθηκαν στην εκπομπή Roomies το απόγευμα της Κυριακής.

Στην εκπομπή “Roomies” το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκαν οι κολλητοί φίλοι του Ηλία Μπόγδανου, που βρίσκεται αυτό τον καιρό στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor, Βασίλης Ζώης και Αλέξανδρος Κηρύκος.

Οι καλοί φίλοι του Ηλία μίλησαν για το χαρακτήρα του φίλου τους, ανέφεραν με ποιους παίκτες θεωρούν πως ταιριάζει, ενώ ακόμα αποκάλυψαν πως ο Ηλίας πριν φύγει τους άφησε γράμματα και βιντεάκια, με συγκεκριμένες ημερομηνίες, για να τα δίνουν στην κοπέλα του.

“«Είμαστε φίλοι από τα 15. Πάθαμε σοκ όταν θα έμπαινε στο παιχνίδι. Ο Ηλίας είναι ο καλύτερος συγκάτοικος. Όταν αδικείται και όταν πεινάει φτάνει στα όρια. Για κανέναν άλλο λόγο δεν θα νευριάσει. Έχει τα φόντα να κερδίσει. Μας έχει αναθέσει να προσέχουμε την κοπέλα του, να την έχουμε από κοντά. Πριν φύγει μου άφησε γράμματα και βιντεάκια με ημερομηνίες, πότε να παίρνει το κάθε ένα. Παλιός καλός ρομαντισμός”, είπαν χαρακτηριστικά οι φίλοι του Ηλία Μπόγδανου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα