Survivor 4: Για την Ελευθερία Ελευθερίου ο Τριαντάφυλλος – Daffy Τσαν “έχει πια εκτοξευθεί στα ουράνια”

Survivor 4: Για την Ελευθερία Ελευθερίου ο Τριαντάφυλλος – Daffy Τσαν “έχει πια εκτοξευθεί στα ουράνια”

Η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να εκφράσει την πλέον θετική της άποψη για τον Τριαντάφυλλο - Daffy Τσαν, παρόλο που τον ψήφισε στο συμβούλιο του νησιού.

Το καλαμπούρι που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4, ότι η δεξιότητά του είναι όμοια με αυτή του Τσάκι Τσαν φαίνεται να μονοπώλησε τη συζήτηση και να έφερε μια ευχάριστη διάθεση στην παραλία των κόκκινων.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε, μάλιστα, να εκφράσει την πλέον θετική της άποψη για τον Τριαντάφυλλο παρόλο που τον ψήφισε χθες για αποχώρηση. «Ντάφυ μου σε έχω πάρα πολύ ψηλά. Και μετά από εκείνο που έκανες χθες για μένα έχεις εκτοξευθεί» πρόδωσε η τραγουδίστρια στην καλύβα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. «Μετά την κίνηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος, αφού τον είχα πάρα πολύ ψηλά, για μένα έχει εκτοξευθεί στα ουράνια» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor. “Είναι φοβερό παιδί, ο πιο αληθινός άνθρωπος για μένα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι».

«Χθες έκλαψα (με το Τσάκι Τσαν) είδα ότι έχεις ταλέντο παιδί μου» είπε επίσης χαριτολογώντας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Τριαντάφυλλο και προσφέρθηκε μάλιστα να του δείξει κινήσεις καράτε και να του κάνει μαθήματα. Εκείνος δέχτηκε και στο μάθημα “χώθηκε” και ο Ασημακόπουλος, ο οποίος φαίνεται να ζήλεψε με την επιτυχία του Daffy Τσαν και χαρακτήρισε και τον εαυτό του “Ασημακοπουλί”, και “Κουνγκ Φου Πάντα”…

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σάκης Κατσούλης για την ψήφο που έδωσε στον Τριαντάφυλλο, κάτι που δεν φάνηκε να εκτιμά καθόλου ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κατηγόρησε τον Σάκη ότι “γλύφει” τον τραγουδιστή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα