Survivor 4: Η γκάφα της παραγωγής που δίνει το απόλυτο spoiler

Survivor 4: Η γκάφα της παραγωγής που δίνει το απόλυτο spoiler
Η ομάδα των κόκκινων στο συμβούλιο του Survivor 4 Facebook / Survivor Greece

Ένα πλάνο από το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor 4, φαίνεται πως πρόδωσε τη νικήτρια ομάδα. Το "επίμαχο" καρέ και οι υποψίες.

Συνεχόμενες νίκες σημειώνει η μπλε ομάδα στο “Survivor 4”, είτε πρόκειται για ασυλία είτε για έπαθλο φαγητού. Μάλιστα, ακόμη και στα κουίζ ερωτήσεων, οι μπλε καταφέρνουν να παίρνουν τη νίκη, με τους κόκκινους να βρίσκονται διαρκώς σε μειονεκτική θέση, όπως έγινε και την Κυριακή (31/1).

Φαίνεται, όμως, πως το σερί νικών της μπλε ομάδας θα σταματήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2), καθώς μία γκάφα της παραγωγής στο trailer του αποψινού “Survivor 4”, έκανε το twitter να “ξεσαλώσει” και να μιλά για το απόλυτο spoiler σχετικά με το αγώνισμα ασυλίας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο του νέου επεισοδίου, υπάρχει ένα πλάνο από το συμβούλιο, στο οποίο φαίνεται να κρατά το τοτέμ ασυλίας η κόκκινη ομάδα. Έτσι, πολλοί θεωρούν ότι οι κόκκινοι θα σημειώσουν σήμερα την πρώτη τους νίκη μετά από αρκετές βδομάδες.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αυθεντικότητα του “επίμαχου” πλάνου, ενώ αρκετοί είναι καχύποπτοι πως το εν λόγω καρέ είτε αποτελεί προϊόν φώτοσοπ, είτε μπήκε στο trailer επίτηδες για να αποπροσανατολίσει τους τηλεθεατές.

Δείτε ολόκληρο το trailer

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα