Survivor 4 – Κρις Σταμούλης: Έτρωγε από τα σκουπίδια – Έτοιμος να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο

Survivor 4 – Κρις Σταμούλης: Έτρωγε από τα σκουπίδια – Έτοιμος να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο
Survivor 4 - Κρις Σταμούλης glomex

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του, για τις δυσκολίες και την πείνα, ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του στο παιχνίδι.

Ο Κρις Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (27/3) στην εκπομπή Dot και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του, για τις δυσκολίες και την πείνα, που τον ανάγκασαν να τρώει από τα σκουπίδια και από το πάτωμα, ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του στο παιχνίδι, δηλώνοντας που είναι έτοιμος να πετάξει για Άγιο Δομίνικο.

“Τις πρώτες μέρες αντιλαμβανόμασταν την μυρωδιά, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις καθόλου ούτε τη δική σου βρωμιά ούτε τη βρωμιά των συμπαικτών σου. Οι μόνοι που το καταλάβαιναν ήταν οι καινούργιοι παίκτες όταν έμπαιναν, που μας έλεγαν ‘Παιδιά, πραγματικά μυρίζετε’.

“Είχα δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Survivor, είχα φτάσει πολύ κοντά, δεν με πήραν. Είχα στεναχωρηθεί πολύ γιατί το ήθελα. Μακάρι να ξαναμπώ. Αν μου κλείνανε αεροπλάνο να φύγω σήμερα, θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη” είπε.

Και συνέχει: “Έχω βρει φαγητό στα σκουπίδια και από κάτω έχω πάρει να φάω. Είχα βρει ένα μήλο σάπιο και μισοφαγωμένο. Το πήρα και το έφαγα από την πλευρά που ήταν ΟΚ και είχα βρει και κάτι πένες με λίγο σάλτσα, οι οποίες ήταν πεσμένες στο χώμα. Ήταν τέσσερις πένες, τις πήρα και τις έφαγα”.

“Όταν αποχώρησα και την επόμενη μέρα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά στην καλύβα, έπαθα κατάθλιψη. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, η κατάθλιψη αυτή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Θέλω να μπω απεγνωσμένα. Όταν με είδα στον καθρέφτη σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να με συνηθίσω. Όταν βγήκα και πήγα στο ξενοδοχείο, έκανα τέσσερα λουσίματα για να φύγει η άμμος που ήταν στα μαλλιά μου”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα