Survivor 4: Μαχητές εναντίον Ιγγλέζου – Άγριος καβγάς με τον Ασημακόπουλο

Survivor 4: Μαχητές εναντίον Ιγγλέζου – Άγριος καβγάς με τον Ασημακόπουλο
Ασημίνα Ιγγλέζου και Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor 4 Glomex

Η Ασημίνα Ιγγλέζου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν ένα έντονο καβγά πριν από το αγώνισμα επάθλου. Οι αλληλοκατηγορίες και οι φωνές στην παραλία.

Παρά τις συνεχείς νίκες τους, οι Μαχητές δεν ησυχάζουν και στην παραλία τους επικρατεί ένταση, με αποκορύφωμα τον καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Σοφία Μαργαρίτη με την Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor της Πέμπτης (07/1).

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση που είχαν οι Μαχητές σχετικά με τα ματσαρίσματα στα αγωνίσματα και το πόσο καλός είναι ένας παίκτης ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει απέναντί του, πριν από το αγώνισμα επάθλου που τελικά κέρδισαν.

Σε εκείνο το σημείο, η Ασημίνα Ιγγλέζου απευθύνθηκε στον Γιώργο Ασημακόπουλο και του έκανε παρατήρηση επειδή δεν ακούει την ομάδα και κάνει ό,τι θέλει, ενώ έπειτα έκανε παρόμοιο παράπονο και στη Σοφία Μαργαρίτη.

“Με την Σοφία δεν εκνευρίστηκα μία μέρα, έχει ξανασυμβεί, διότι κάνει του κεφαλιού της”, είπε η Ασημίνα στην κάμερα, ενώ αντίστοιχα η Σοφία δήλωσε: “Στην Ασημίνα με ενόχλησε η ξαφνική της επίθεση. Δεν κατάλαβα από που προήλθε όλο αυτό το μένος ξαφνικά”.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα πως η Ασημίνα τον κατηγόρησε, είπε για την συμπαίκτριά του: “Στην αρχή φαινόταν πολύ καλή αλλά μετά έγινε λίγο σαν οχιά που θέλει να μας φάει. Μπήκε στην ομάδα και με κατηγορούσε για πράγματα τα οποία δεν ήξερε. Εδώ είμαι 15, 20 μέρες και η Ασημίνα στις 4 ημέρες έχει υψώσει κεφάλι”.

Δείτε το απόσπασμα από το 5:25 και μετά:

Μάλιστα, το γεγονός ότι έχει άποψη ενώ είναι πολύ λίγες μέρες στην παραλία, καθώς αποτελεί πρόσφατη προσθήκη, σχολίασαν και μπροστά της ο Γιώργος και η Σοφία.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είπε, επίσης, στον Ασημακόπουλο πως την μείωσε με κάποιες κουβέντες του στα αγωνίσματα, ενώ εκείνος την αποκάλεσε διπρόσωπη. “Εγώ ήρθα εδώ πέρα να περάσω καλά, όχι να τσακώνομαι με τους συμπαίκτες μου. Έχεις μια ηλικία και βρίζεις κιόλας”, της είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα