Survivor 4: Η ομάδα που κέρδισε και μία αποχώρηση “βόμβα”

Survivor 4: Η ομάδα που κέρδισε και μία αποχώρηση “βόμβα”
Instagram

Στο απόψινο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθήσαμε έναν απολαυστικό αγώνα. Στο συμβούλιο του νησιού ένα μεγάλο φαβορί αποχώρησε.

Εκτάκτως προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Πέμπτης, καθώς το προγραμματισμένο επεισόδιο της Τετάρτης αναβλήθηκε έπειτα από τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης παρακολουθήσαμε έναν συναρπαστικό αγώνα επάθλου μεταξύ των δύο ομάδων. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε ανταγωνιστικά στο τέλος οι Μαχητές κέρδισαν με ευκολία σημειώνοντας σκορ 10-5. Έπαθλο του αγωνίσματος ήταν ένα σετ ψαρέματος.

Στο συμβούλιο του νησιού η Κάτια Ταραμπάνκο αναδείχθηκε από το κοινό ως η πιο δημοφιλής στους Διάσημους και ο Νίκος Μπάρτζης ο πιο δημοφιλής στους Μαχητές, ο οποίος ανέδειξε ως δεύτερη υποψήφια πρo αποχώρηση των Μαχητών την Σοφία.

Η Αγγελική Λάμπρη από τους Διάσημους ήταν η παίκτρια που αποχώρησε καταλαμβάνοντας τις λιγότερες ψήφους μεταξύ των υποψηφίων και από τις δύο ομάδες.

Η παίκτρια κατά την αποχώρησή της δήλωσε πως το Survivor ηταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία για εκείνη και πως εύχεται σε όλους τους παίκτες τα καλύτερα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα