Survivor 4: Μαχητές κατά Κρεμλίδου – “Κοιμάσαι όλη μέρα, δεν είμαστε υπηρέτες σου”

Survivor 4: Μαχητές κατά Κρεμλίδου – “Κοιμάσαι όλη μέρα, δεν είμαστε υπηρέτες σου”
Μαχητές κατά Κρεμλίδου youtube

Οι παίκτες βάζουν στο στόχαστρο ξανά τη Mariposa. "Κοιμάσαι όλη μέρα, αυτό το κάνεις τέλεια". "Ντροπή" απαντά εκείνη με έντονο ύφος.

Έναν απίστευτο τσακωμό θα παρακολουθήσουμε απόψε στο “Survivor 4”, καθώς οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών ξεσπούν ξανά κατά της Έλενας Κρεμλίδου.

Η ομάδα των Μαχητών έχει κάνει μέχρι τώρα μόνο νίκες στο ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο οι κόντρες δε λείπουν όσο καλά και να τα πάει η ομάδα.

Ένα θέμα που έχει σχολιαστεί αρκετά στην ομάδα είναι η συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Mariposa, η οποία -σύμφωνα με τους συμπαίκτες της- δεν βοηθά καθόλου στην παραλία και προτιμά να κοιμάται και να ξεκουράζεται.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου η κατάσταση ξεφεύγει και οι παίκτες φέρνουν στο στόχαστρο ξανά την Έλενα. “Κοιμάσαι όλη μέρα, αυτό το κάνεις τέλεια”.

Η ίδια απαντά με ένταση, εκφράζοντας την ενόχλησή της για το γεγονός πως τέσσερις άνδρες από την ομάδα της την κατηγορούν για τεμπελιά. “Ντροπή σου” απαντά σε συμπαίκτη της κατά τη διάρκεια του έντονου καβγά.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα