Survivor 4: Ο Δημήτρης-“ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ” έκανε έξαλλη και τη Ναταλία Γερμανού

Survivor 4: Ο Δημήτρης-“ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ” έκανε έξαλλη και τη Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τον παίκτη της μπλε ομάδας του Survivor 4, ο οποίος έχει μπει στο παιχνίδι ακολουθώντας μία ιδιαίτερη τακτική.

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος είναι ένα από τα “φρέσκα” πρόσωπα του Survivor 4, καθώς πριν από μερικές ημέρες εισήλθε στο παιχνίδι και ενσωματώθηκε στην μπλε ομάδα.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ακολουθεί μία ιδιαίτερη και ελαφρώς ενοχλητική τακτική, τουλάχιστον στα μάτια και τα… αυτιά των κόκκινων που σε κάθε αγώνισμα τον ακούνε από τον πάγκο να φωνάζει “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ”.

Πρόκειται για μία αγαπημένη του συνήθεια, την οποία ακολουθεί πιστά κάθε φορά που παρακολουθεί από τον πάγκο μία μονομαχία, επιχειρώντας να πικάρει και να αποθαρρύνει τον αντίπαλο παίκτη. Το βράδυ της Τρίτης βέβαια το εν λόγω κόλπο δεν έπιασε, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος και η αγαπημένη του ατάκα να δεχτούν “επίθεση” σχολίων στο Twitter.

Μεταξύ των χρηστών που σχολίασαν το “Δεν Μπορεί” ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία, προφανώς απηύδησε από τις φορές που άκουσε τη τη συγκεκριμένη φράση από τον παίκτη των μπλε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα