Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που “εισβάλλουν” απόψε

Survivor 4 – Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που “εισβάλλουν” απόψε
Παύλος Γαλακτερός και Ηλίας Μπόγδανος Instagram / @los_galakteros @iliasbogdanos

Δύο νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor 4 το βράδυ της Κυριακής. Ένας γνωστός τραγουδιστής και ο γιος ενός παλαίμαχου μπασκετμπολίστα. Πληροφορίες και για τρίτο άτομο.

Συναρπαστικό θα είναι το νέο επεισόδιο του “Survivor 4” το βράδυ της Κυριακής (31/01), αφού οι μπλε και οι κόκκινοι θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, προκειμένου να επικρατήσουν και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Από το αποψινό επεισόδιο, όμως, δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις, καθώς θα δούμε δύο νέους παίκτες να “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ θα υπάρξει και ένας σοβαρός τραυματισμός της Σοφίας από τους κόκκινους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι δύο άντρες που θα μπουν στο “Survivor 4” είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που θα μπει στην κόκκινη ομάδα, και ο Παύλος Γαλακτερός, δεν έχει γίνει σαφές αν θα μπει στους μπλε ή στους κόκκινους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που πέρυσι συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar”, ενώ ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό. Είναι αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.

Ο 22χρονος Παύλος Γαλακτερός είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή “Join Us”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Άγιο Δομίνικο έχει “πετάξει” και η Καρολίνα Καλύβα, γυμνάστρια από το Λουτράκι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα τη δούμε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα