Survivor 4 – Spoiler: Ο πρώτος καβγάς είναι γεγονός – Ένταση και κλάματα

Survivor 4 – Spoiler: Ο πρώτος καβγάς είναι γεγονός – Ένταση και κλάματα
Κάτια Ταραμπάνκο - Άννα Μαρία Βέλλη Youtube

Κακοκαιρία και μουσώνες ταλαιπωρούν τους παίκτες του "Survivor 4". Ξεκίνησαν οι καβγάδες και οι ίντριγκες. Ποιες παίκτριες έχουν ήδη τσακωθεί.

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του “Survivor 4” στον Άγιο Δομίνικο, με τους “Μαχητές” και τους “Διάσημους” να έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιβίωσή τους.

Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή “Πρωινό”, πέρα από τους “Διάσημους” που έχουμε ήδη δει στο trailer, πρόκειται να μπουν και άλλα πρόσωπα στο παιχνίδι λίγο αργότερα, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία αναχωρεί σήμερα.

Συγκεκριμένα, τον επόμενο 1,5 μήνα πρόκειται να δούμε νέες προσθήκες και στην ομάδα των “Διασήμων” και στην ομάδα των “Μαχητών”.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως οι παίκτες και των δύο ομάδων ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες που υπάρχει στην περιοχή, η οποία πλήττεται από μουσώνες, υγρασία και καταρρακτώδεις βροχές.

Η νικήτρια του GNTM 2 Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι στους “Διάσημους”, τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στα αγωνίσματα, ωστόσο, έχει έρθει ήδη σε ρήξη με μία συμπαίκτριά της.

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί σύγκρουση ανάμεσα στο νεαρό μοντέλο και στη γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη (Ami Yiami), καθώς και οι δύο είναι εκρηκτικοί και ανταγωνιστικοί χαρακτήρες.

Έτσι, θα δούμε εντάσεις και κλάματα ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται, ότι το ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα