Survivor 4: Το “πηγαδάκι” για τη Μαριπόζα και η επίθεση Τριαντάφυλλου στον Παππά

Survivor 4: Το “πηγαδάκι” για τη Μαριπόζα και η επίθεση Τριαντάφυλλου στον Παππά
Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 Glomex

Πλάνα από τις συζητήσεις των μπλε για την Έλενα Κρεμλίδου στο "Survivor 4" και από τα αρνητικά σχόλια του Τριαντάφυλλου εναντίον του Αλέξη Παππά, έδωσε στο φως ο ΣΚΑΙ.

Αμοντάριστα πλάνα από όσα διαδραματίστηκαν στο “Survivor 4” και δεν προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (03/2), είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής “Love it” του ΣΚΑΙ.

Στο βίντεο φαίνεται γιατί κάποια τάχθηκαν τόσο ανοιχτά κατά της Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζα, καθώς βλέπουμε τους συμπαίκτες της να σχολιάζουν τη συμπεριφορά της.

Στο “πηγαδάκι” της μπλε ομάδας, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε μιλώντας στην Μαριαλένα και την Άννα Μαρία: “Ας την να κάνει ό,τι νομίζει. Μην της δίνετε συμβουλές. Μας κράζει και τώρα της δίνετε συμβουλές;”.

“Δεν είμαστε τίποτα βλαμμένα, να καθόμαστε να μας κράζουν και την επόμενη μέρα να τα ξεχνάμε”, φαίνεται να απαντά η Μαριαλένα.

Παράλληλα, βλέπουμε τα σχόλια του Τριαντάφυλλου κατά του Αλέξη Παππά. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

“Ο πρώην αδελφός και φίλος Αλέξης Παππάς θέλησε να πει καλά λόγια για τα δύο νέα παιδιά που ήρθαν. Ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά. Αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί μας. Είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και αυτό πονάει πολύ τον Αλέξη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα