Survivor 4 trailer: Σάκης κατά Μαριαλένας και Καρολίνα κατά Ελένης – “Αυτό το πράγμα κόφτε το!”

Survivor 4 trailer: Σάκης κατά Μαριαλένας και Καρολίνα κατά Ελένης – “Αυτό το πράγμα κόφτε το!”

Όπως αποκαλύπτει το trailer του Survivor 4 οι παίκτες που έχουν απομείνει έτοιμοι με το παραμικρό να "λύσουν" το ζωνάρι τους για καβγά - Μεταξύ ποιων ανάβουν σήμερα τα αίματα.

Πολλαπλά μέτωπα εντάσεων φαίνεται πως έχουν ανοίξει στην παραλία του Survivor 4. Όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου, οι αντοχές των παικτών έχουν στερέψει επικίνδυνα και όλοι είναι έτοιμοι με το παραμικρό να “λύσουν” το ζωνάρι τους για καβγά.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη Μαριάλενα να έχει ένα ξέσπασμα και να παραπονιέται στην κάμερα ότι αισθάνεται αδικημένη και ότι “έχει ήδη μπει το μαχαίρι στην πληγή και το στρίβουν και το γρατζουνίζουν για να πονέσει περισσότερο”. Αργότερα βλέπουμε τον Σάκη να της επιτίθεται και να της λέει ότι είναι λάθος απέναντί του.

Μια άλλη ένταση υπάρχει επίσης μεταξύ Καρολίνας και Κορόμι – Ελένης. Η Καρολίνα εμφανώς εκνευρισμένη φαίνεται να λέει στους συμπάικτες της στην παραλία την ατάκα “Αυτό το πράγμα κόφτε το!”, η οποία κακοφαίνεται ιδιαίτερα στον Κόρο και την Ελένη Χαμπέρη. Ο πρώτος φαίνεται σε δηλώσεις του στην κάμερα να είναι άκρως ενοχλημένος με την Καρολίνα, ενώ η Χαμπέρη αποδίδει τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της στο γεγονός ότι δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί στα αθλήματα.

Στο συμβούλιο του νησιού το trailer του Survivor προκοικονομεί μετωπική κόντρα μεταξύ Τριαντάφυλλου και Κόρο.

Survivor 4 – Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα