Survivor 4 – Τριαντάφυλλος σε Τζέιμς: “Γιατί κάνεις τον ρουφιάνο;”

Survivor 4 – Τριαντάφυλλος σε Τζέιμς: “Γιατί κάνεις τον ρουφιάνο;”
Glomex

Μαλλιά κουβάρια έγιναν πάλι οι παίκτες του Survivor. Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς και Τριαντάφυλλο. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η ομάδα των Κόκκινων ήταν εκείνη που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor αυτή την εβδομάδα. Μετά την ήττα των Μπλε ο Τζέιμς ζήτησε από τον Πάνο Καλλίδη να απολογηθεί γιατί έκανε ένα υβριστικό σχόλιο κατά την διάρκεια του αγωνίσματος. Το αίτημα αυτό του Τζέιμς έβγαλε “έξω φρενών” τον Τριαντάφυλλο.

“Πώς γίνεται ο Τζέιμς, το φιλαράκι μας, να πάει και να ρουφιανέψει; Το είπε πάνω στα νεύρα του που έχασε. Πας και λες στον κόσμο και σε όλη την Ελλάδα αυτό το πράγμα για έναν φίλο σου; Πάνω στα νεύρα του το είπε ο άνθρωπος. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις. Για ποιον λόγο το έκανες;”, είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στον Τζέιμς.

Σημειώνεται ότι στο συμβούλιο του νησιού τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν ο Πάνος Καλλίδης κι ο Νίκος Μπάρτζης. Με λίγες ψήφους διαφορά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα