Survivor 4 – Τσακωμός Μαριαλένας και Σάκη: “Ήμουν ημιλιπόθυμη και εσύ πανηγύριζες δίχως αύριο”

Survivor 4 – Τσακωμός Μαριαλένας και Σάκη: “Ήμουν ημιλιπόθυμη και εσύ πανηγύριζες δίχως αύριο”
Glomex

Ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το παράπονό της από τον Σάκη.

Ένταση επικράτησε ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα αμέσως μετά το αγώνισμα στο οποίο επικράτησε η ομάδα των Κόκκινων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

“Στο τέλος του παιχνιδιού κατάλαβα ότι η Μαριαλένα είχε χτυπήσει περισσότερο από αυτό που πίστευα, δεν μου είχε πει την αλήθεια όσο την ρωτούσα, ίσως γιατί δεν ήθελε να με αγχώσει, η ουσία είναι ίδια, ότι υπάρχει ένα θέμα μεταξύ μας, έκλαιγε ασταμάτητα. Έχω προσπαθήσει ήδη 3-4 φορές να την πλησιάσω, αλλά δεν δέχεται κουβέντα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη στην κάμερα.

“Γυρίσαμε τώρα στο πρόχειρο κατάλυμα, με έπιασε ο Σάκης να με ρωτήσει τι έχω. Του είχα πει πάνω κάτω τι έχω, με ξαναρώτησε. Κατάλαβε νομίζω αλλά δεν το δέχεται. Θεωρεί ότι είμαι άδικη και υπερβολική, ίσως μπορεί και να είμαι, δεν ξέρω”, είπε από τη μεριά της η Μαριαλένα.

Η πρόσφατα τραυματισμένη παίκτρια του Survivor αποκάλυψε τελικά για ποιον λόγο σταμάτησε να μιλάει στον πρώην σύντροφό της. “Σκέψου την ομάδα μου, τους Μπλε, τους πείραξε ο πανηγυρισμός των κόκκινων, σκέψου να ήταν και στον γιατρό (σαν εμένα) και σκέψου να είχαν έναν τόσο δικό τους άνθρωπο στην αντίπαλη ομάδα, πώς θα έκαναν”.

Και συνέχισε: “Πανηγύρισες μισή ώρα, δεν σου λέω να μην το κάνεις, αλλά όταν εγώ πανηγυρίζω με την ομάδα μου, η πρώτη μου σκέψη είναι να πάω να σου πω ότι δεν πειράζει, πόσο μάλλον αν ήσουν στο γιατρό και ημιλιπόθυμος στον πάγκο. Αυτό που μ πείραξε είναι ότι πανηγύριζε μισή ώρα, δίχως αύριο, λες και είναι ο τελευταίος αγώνας και δεν ήρθε να μου πει ένα αν είμαι καλά, αν πονάω”.

Στο τέλος, ο Σάκης μιλώντας στις κάμερες ανέφερε πως το Survivor τα διογκώνει όλα και έτσι εξηγείται η υπερβολική αντίδραση της Μαριαλένας. “Η Μαριαλένα ποτέ στο παρελθόν δεν μου είχε δείξει ότι ζηλεύει. Ίσως αυτό το παιχνίδι που όλα τα διογκώνει και τα μεγαλώνει να την έκανε να ζηλέψει με τους πανηγυρισμούς μου, που πήρα καβάλα τη Νικολ. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, έμεινα εγώ με τον Ηλία να σηκώσουμε τα κορίτσια. Δεν το σκέφτηκα σε καμία περίπτωση, πανηγύρισα με την ομάδα μου που κερδίσαμε σε αγώνισμα ασυλίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα