Survivor 4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Greece / Facebook

Ήττα για τους μπλε και πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση. Επαληθεύτηκε το spoiler για τον πρώτο που κινδυνεύει να χαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ο πρώτος αγώνας του Survivor της Μεγάλης Εβδομάδας, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρώτη ασυλία και τη νίκη να κρίνεται στο νήμα.

Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που αναδείχτηκαν νικητές, καταφέρνοντας να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, μα, το σημαντικότερο, να βρεθούν στο συμβούλιο ως παρατηρητές.

Εκεί, υπήρξαν ορισμένες εντάσεις μεταξύ Τζέιμς-Νίκου με συμπαίκτες και αντιπάλους που τους κατηγόρησαν ότι έχουν κάνει τη δική τους “κλίκα”, κρατώντας αποστάσεις από όλους τους υπόλοιπους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια θέση πήρε και η Μαριαλένα, η οποία εξακολουθεί να αισθάνεται απομονωμένη στην μπλε ομάδα, διατηρώντας καλύτερες σχέσεις με τους κόκκινους.

Οι μπλε, έχοντας χάσει το αγώνισμα, βρέθηκαν στην κάλπη και κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας. Αυτός, με έξι ψήφους, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, επιβεβαιώνοντας και το spoiler που έχει διαρρεύσει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον έναν από τους -τέσσερις- υποψήφιους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα