Survivor 4: “Τσούρμο” οι νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Ποιους θα δούμε την Κυριακή

Survivor 4: “Τσούρμο” οι νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο – Ποιους θα δούμε την Κυριακή

Νέοι παίκτες αναμένεται να εισβάλουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αθλητές και πρώην διαγωνιζόμενες σε άλλα ριάλιτι τα νέα πρόσωπα.

Μπες-βγες η κατάσταση στο φετινό Survivor, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να “πετάξουν” τρεις ακόμη παίκτες, που έχουν ξαναπεράσει από τις οθόνες μας το προηγούμενο διάστημα μέσω άλλων διαγωνισμών ή διαφορετικών αγωνιστικών χώρων.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δούμε τρία πρόσωπα:

  • Την 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια. Είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars.
  • Την 29χρονη Χριστίνα Κεφαλά, αθλήτρια, influencer. Είχε λάβει μέρος στο My Style Rocks.
  • Τον 31χρονο επιχειρηματία και ποδοσφαιριστή Σάκη Κατσούλη. Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας, έχει περάσει από αρκετές ομάδες διαφορετικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ συγκεντρώνει τα “φώτα” και λόγω της σχέσης που διατηρούσε με την Μαριαλένα (παίκτρια της μπλε ομάδας).

Νέα πρόσωπα στο Survivor από Κυριακή

Αυτοί, όμως, δεν θα είναι οι μοναδικοί νέοι παίκτες που θα δούμε στο παιχνίδι. Σύμφωνα με το spoiler στο “Πρωινό”, από αυτή την Κυριακή κιόλας, είναι πιθανό να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση δύο ακόμη παίκτες. Ο Παύλος Γαλακτερός, ηχολήπτης και γιος του Νάσου Γαλακτερού μπαίνει στο παιχνίδι και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για το μεθαυριανό του ντεμπούτο. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι ήταν γνωστή από καιρό.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, στο παιχνίδι αναμένεται και ένας ακόμη παίκτης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, τον οποίο ενδέχεται να δούμε άμεσα στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα