Survivor 4: Ξανά νικητές οι κόκκινοι – Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor 4: Ξανά νικητές οι κόκκινοι – Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση
Η ομάδα των μπλε στο "Survivor 4" Facebook / @Survivor Greece

Δεύτερη σερί νίκη για την κόκκινη ομάδα στο "Survivor 4". Ποιοι παίκτες της μπλε ομάδας αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου.

Τα πάνω τους πήραν οι κόκκινοι του “Survivor 4”, αφού κατάφεραν να σημειώσουν μία ακόμη νίκη το βράδυ της Τρίτης (02/2), κερδίζοντας οριστικά την ασυλία. Η ομάδα είχε κερδίσει και το πρώτο κομμάτι του τοτέμ την προηγούμενη μέρα, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ σερί ήττες.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο αγώνισμα με σκορ 10 – 3, νίκη η οποία χάρισε μεγάλη χαρά στην ομάδα, ενώ οι παίκτες απόλαυσαν ένα κομμάτι μπουγάτσας.

Έτσι, οι μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμη άτομα από την ομάδα τους προς αποχώρηση, ενώ η πρώτη υποψήφια ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορούσε να ψηφιστεί, καθώς είχε πάρει την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού, μέσα από τις ψήφους της μπλε ομάδας, αναδείχθηκε ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου. Ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ήταν η Έλενα “Μαριπόζα” Κρεμλίδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα