Survivor 4: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος – “Είστε υποκριτές και παρηκμασμένοι”

Survivor 4: Ξέσπασε ο Κονδυλάτος – “Είστε υποκριτές και παρηκμασμένοι”
Ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor 4 Glomex

Έξαλλος ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με την ομάδα του στο "Survivor 4". Κατηγόρησε τους Κόκκινους ότι δείχνουν υπερβολική συμπόνια στον Γιώργο Κοψιδά.

Γεμάτο εντάσεις ήταν το “Survivor 4” το βράδυ της Κυριακής (14/02), καθώς υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα μέλη και των δύο ομάδων.

Στην παραλία των “Μπλε” τα αίματα άναψαν όταν ο Αλέξης έκανε προσωπική επίθεση στην Άννα-Μαρία, υπονοώντας ότι φλερτάρει με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο παιχνίδι, ενώ έχει αγόρι στην Ελλάδα.

Από την άλλη, στην παραλία των “Κόκκινων”, ο Περικλής Κονδυλάτος εκνευρίστηκε με τους συμπαίκτες του, επειδή η ομάδα του φαίνεται να δείχνει προτίμηση στις διατροφικές συνήθειες του Γιώργου Κοψιδά.

Ο Περικλής θίχτηκε και ανέφερε πως είναι μεροληπτικοί με τον Κοψιδά, ενώ τον ίδιο τον ξεχνούν όταν πρέπει, τονίζοντας πως κάποιοι μπορεί να του συμπεριφέρονται έτσι γιατί τους πήρε από τους “Μαχητές”.

“Εγώ χθες έφαγα μία μερίδα λιγότερη. Αυτή η ομάδα δείχνει τρομερή συμπόνια στον Κοψιδά που δεν τρώει ψάρι. Δεν μπορώ να βλέπω να έχετε τόση ευαισθησία σε ένα μέλος της ομάδας, που τον βλέπετε σαν τον μπαμπά. Αυτό είναι παρηκμασμένη ηθική, είστε παρηκμασμένοι. Τον Γιώργο Κοψιδά που τον βλέπετε ως ευεργέτη δεν τον ξεχνάτε. Εγώ δεν θέλω να πάρω άλλο μέρος και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Δεν έχει να κάνει με το φαγητό. Δεν αντέχω την υποκρισία. Είστε υπερευαίσθητοι με κάποιον και με άλλον αναίσθητοι”, δήλωσε.

Ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να του δώσει το φαγητό του και ο Περικλής προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν ήταν αυτό το θέμα και έφυγε από την παρέα της καλύβας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα