Survivor 5: Ανατροπή στην αποχώρηση – Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι, έφυγε άλλος!

Survivor 5: Ανατροπή στην αποχώρηση – Παρέμειναν οι τρεις υποψήφιοι, έφυγε άλλος!
glomex

Οι Βαλάντης, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περίμεναν να ακούσουν ποιος από τους τρεις τους θα αποχωρήσει από το Survivor 5 αλλά ο Γ. Λιανός έριξε "βόμβα".

“Βόμβα” μεγατόνων έπεσε στο επεισόδιο του Survivor 5 την Τετάρτη (05/01), καθώς έγινε μεν αποχώρηση, όπως προβλεπόταν, αλλά όχι κάποιου εκ των τριών υποψήφιων.

Οι Βαλάντης, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περίμεναν να  ακούσουν ποιος θα έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αυτός που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ’ την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα