Survivor 5: Δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλλιο Κατσαούνη, Μυριέλλλας – Η επιρροή της Σοφιάννας και ο πάπυρος

Survivor 5: Δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλλιο Κατσαούνη, Μυριέλλλας – Η επιρροή της Σοφιάννας και ο πάπυρος
glomex

Προσπάθειες να έρθουν ξανά κοντά ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή από τους παίκτες των μαχητών. Η επιμονή της Μυριέλλας και ο κλεμμένος πάπυρος.

Επίμονη για ένα ακόμη επεισόδιο εμφανίστηκε η Μυριέλλα Κουρεντή, με στόχο να δώσει εξηγήσεις στον Γιώργο Κατσαούνη, προχωρώντας μάλιστα σε μια ασυνήθιστη ενέργεια για το παιχνίδι του Survivor.

Όλα φαίνεται πως προχωρούν προς την κατεύθυνση να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλιο των δύο παικτών του παιχνιδιού επιβίωσης, με τη Σοφιάννα να παίρνει την πρωτοβουλία και να κάνει μία συζήτηση με τον αγρότη για τη Μυριέλλα, ρωτώντας τον αν έχει την περιέργεια να μάθει τι ήταν αυτό που ήθελε να του πει όταν ζήτησε λίγο χρόνο από την παραγωγή ώστε να του εξηγήσει τι συμβαίνει με εκείνη και τον John.

Ενώ στην αρχή ο Γιώργος φάνηκε δυστακτικός, στη συνέχεια έδειξε πως έχει δεύτερες σκέψεις, λέγοντας χαρακτηριστικά “Τώρα που ηρέμησα ίσως της δώσω την ευκαιρία και να ακούσω τι έχει να μου πει”.

Survivor 5: Η Μυριέλλα έκλεψε αντικείμενα από το Συμβούλιο

Στο νησί των διασήμων, η Μυριέλλα Κουρεντή προχώρησε σε μια ασυνήθιστη ενέργεια που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στο Survivor, κλέβοντας μία γραφίδα και έναν πάπυρο από το Συμβούλιο του Νησιού, με στόχο να γράψει ένα γράμμα για τον Κατσαούνη και να του το δώσει, κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

“Χθες μετά το Συμβούλιο κατάφερα και έκλεψα αυτά. Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο τον «Τσακατσούκα» γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα που δεν με άφησε ποτέ να του τα εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Γιώργος εκτός από τη Σοφιάννα μίλησε και στον Γιάννη για τα αισθηματικά του, εξηγώντας του τι θέλει από μία σχέση, τονίζοντας ότι πάνω απ’ όλα τον νοιάζει να έχει καλή καρδιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα