Survivor 5: Επιμένει ο Βαλάντης – “Έκαναν λάθος, έχω τεράστια δημοφιλία”

Survivor 5: Επιμένει ο Βαλάντης – “Έκαναν λάθος, έχω τεράστια δημοφιλία”
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 glomex

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των συμπαικτών του σχολίασε ο Βαλάντης κρίνοντας για ακόμη μια φορά ως λάθος την επιλογή των Διασήμων. Τα "καρφιά" για ανθρωποφαγισμό.

Λίγες ώρες πριν οι Διάσημοι του Survivor 5 συμμετάσχουν σε ένα Συμβούλιο του Νησιού, στο οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι με ακόμη μία αποχώρηση, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Βαλάντης, ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, καθώς για έναν από αυτούς θα είναι οι τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Παρά τα όσα έγιναν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον “αποκλεισμό” του από την υπόλοιπη ομάδα, λόγω της απαράδεκτης φράσης του, ο Βαλάντης αισθάνεται πως οι συμπαίκτες του δεν έπραξαν ορθά που έθεσαν τον Γιωρίκα και τον Θανάση ως υποψήφιους προς αποχώρηση απέναντί του, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, είναι αρκετά δημοφιλής και ο κόσμος θα ψηφίσει εκείνον να παραμείνει.

“Έκαναν ένα λάθος, μια λάθος κίνηση στρατηγικής, με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα που συμπαθώ ιδιαίτερα και τον έχω σαν μικρό μου αδερφό μου, σαν παιδί μου και στον φίλο μου τον Θανάση Βισκαδουάρη με κίνδυνο να φύγουν ένα από τα δυο παιδιά”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: “Παρ’ όλο που το φαγητό είναι άφθονο γιατί κερδίσαμε αρκετά έπαθλα, ο ανθρωποφαγισμός δυστυχώς υπάρχει. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής για τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου εδώ, από την πρώτη στιγμή αισθάνονταν ότι αν βρεθούν απέναντί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης, πραγματικά δεν περίμενα να το εκφράσω τόσο γρήγορα”

Στον στίβο μάχης στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί και όχι όπως είπε για ιατρικούς λόγους, αλλά εξαιτίας του bullying που δέχεται από τους παίκτες της ομάδας του. “Αισθάνομαι πολύ άσχημα, η επίθεση που έχω δεχθεί όλες αυτές τις μέρες και πριν το επεισοδιακό συμβούλιο, είναι η ίδια. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους, πραγματικά, ντρέπομαι που υπάρχει τέτοιος ανθρωποφαγισμός. Θα αφήσω εκπλήξεις για το βράδυ, για την αποχώρηση”, σχολίασε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα spoiler, οι Διάσημοι θα δικαιωθούν από την κίνησή τους, καθώς ο Βαλάντης είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα