Survivor 5: Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς – “Δεν είμαστε σε α λα καρτ εστιατόριο”

Survivor 5: Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς – “Δεν είμαστε σε α λα καρτ εστιατόριο”
Ο Απόστολος Ρουβάς στο Survivor 5 Glomex

Οι διαφορετικές διατροφικές επιλογές των Διασήμων στο Survivor 5 "τρέλαναν" τον Απόστολο Ρουβά. Αρνήθηκε να τους μαγειρέψει και τους τα "έψαλε" στο συμβούλιο.

Ξέσπασε κατά των συμπαικτών του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 ο γνωστός σεφ Απόστολος Ρουβάς.

Καθώς ασχολείται επαγγελματικά με την γαστρονομία, οι παίκτες των Διασήμων βάζουν διαρκώς τον Απόστολο Ρουβά να τους μαγειρεύει, ενώ δεν διστάζουν να έχουν και συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Αυτό κούρασε τον παίκτη, ο οποίος όχι μόνο τους είπε ξεκάθαρα στην παραλία πως δεν μπορεί να αναλαμβάνει αυτό το βάρος μόνος του, αλλά αρνήθηκε κιόλας να τους μαγειρέψει.

“Κοιτάνε την πάρτη τους. Ο ένας θέλει έτσι, ο άλλος αλλιώς. Νίπτω τας χείρας μας, ας μαγειρέψει κάποιος άλλος. Παιδιά συγγνώμη, δεν μαγειρεύω. Ξέρουν κι άλλοι. Τόσα άτομα γνωρίζουν, είναι ανάγκη να το παίρνω συνέχεια πάνω μου;”, ανέφερε.

Απόστολος Ρουβάς: Όσα είπε στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του χθεσινού Survivor 5, ο Απόστολος Ρουβάς βρήκε ευκαιρία να πει μπροστά σε όλους τα παράπονά του και όσα τον ενοχλούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Είναι αρκετά άτομα τα οποία έχουν την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κάπου διακοπές και ότι πάμε σε ένα α λα καρτ εστιατόριο. “Εγώ θέλω με καρύδα”, “εγώ το θέλω έτσι”, “εμένα βγάλε μου το ρύζι”, “εγώ θα φάω μετά”. Νομίζω τα πράγματα θα ήταν πιο αρμονικά αν παίρναμε όλοι συλλογικά μια απόφαση. Είναι πιο εύκολο για όλη την ομάδα να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί, όχι μόνο στο μαγείρεμα αλλά σε όλη μας τη διαβίωση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα