Survivor 5: Η αντίδραση του Βαλάντη όταν μαθαίνει ότι αποχωρεί – Τρολάρισμα στο Twitter

Survivor 5: Η αντίδραση του Βαλάντη όταν μαθαίνει ότι αποχωρεί – Τρολάρισμα στο Twitter
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 glomex

Ο Βαλάντης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5. Πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως πρέπει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι χιουμοριστικές αντιδράσεις στο Twitter.

Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες του Survivor 5 και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Βαλάντης, με τους συμπαίκτες του αλλά και μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να χαίρεται ιδιαίτερα, λόγω της συμπεριφοράς που είχε στο παιχνίδι.

Μάλιστα, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο γνωστός τραγουδιστής απουσίαζε έπειτα από δική του επιθυμία, επειδή δεν ένιωθε πλέον μέλος της ομάδας.

“Το να μη θέλει να παρευρεθεί παίκτης στο συμβούλιο, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως για πρώτη φορά και σε παγκόσμιο επίπεδο”, σχολίασε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 5: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την αποχώρηση Βαλάντη

Στο άκουσμα του ονόματός του, οι πρώην -πλέον- συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον ίδιο πάντως να μην είναι εκεί για να τους αποχαιρετήσει, ούτε καν για να ακούσει την ανακοίνωση.

Survivor 5: Ο Βαλάντης πέταξε την μπαντάνα του στη φωτιά

Η παραγωγή μετέφερε στον Βαλάντη ότι εκείνος είναι ο παίκτης που αποχωρεί, με τον ίδιο να πετάει το χαρτί που έγραφε το όνομά του, αλλά και την κόκκινη μπαντάνα του στη φωτιά, προτού φύγει.

Survivor 5: Το τρολάρισμα στο Twitter

Την πρωτοφανή απουσία του Βαλάντη από το συμβούλιο του νησιού, αλλά και την αποχώρησή του από το Survivor 5, σχολίασαν με τον μοναδικό τους χιουμοριστικό τρόπο οι χρήστες του Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα