Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε με πρωτοφανή τρόπο – “Δεν έχει ξανασυμβεί”

Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε με πρωτοφανή τρόπο – “Δεν έχει ξανασυμβεί”
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor 5 instagram @survivorgreece

"Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, ίσως και παγκοσμίως", σχολίασε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχώρησε από το Survivor.

Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες του Survivor 5 και οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα ήταν τρεις και όλοι τους ανήκαν στην ομάδα των Διασήμων, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανέναν από τους αγώνες ασυλίας. Το ίδιο μάλιστα έγινε και στην τέταρτη μονομαχία, την οποία κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές.

Survivor 5: Οι τρεις υποψήφιοι μέσω… στρατηγικής

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν:

Ο Βαλάντης, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη, με την ομάδα του να στρέφεται εναντίον του, ειδικά μετά την απαράδεκτη φράση που είπε στην συμπαίκτριά του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Γιωργίκας Πιλίδης, ο οποίος “βγήκε” στρατηγικά, αφού οι Διάσημοι θεώρησαν πως βάζοντας απέναντι στον τραγουδιστή έναν πολύ καλό παίκτη θα τον έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος βρέθηκε σε αυτή τη θέση με τον ίδιο ακριβώς σκοπό, δηλαδή να φέρουν έναν ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό παίκτη απέναντι στον Βαλάντη. Τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση υπέδειξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που είχε εξασφαλίσει την ατομική ασυλία.

Survivor 5: “Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά, ίσως και παγκοσμίως”

Κατά την άφιξή τους στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες των δύο ομάδων αντίκρισαν πως κάποιος παίκτης έλειπε. Η απουσία του μάλιστα σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σημειολογία της καθώς ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στα χρονικά του ριάλιτι.

“Αυτό το συμβούλιο είναι ιδιαίτερο. Έχουμε μια απουσία από τον πάγκο, τον Βαλάντη, ο οποίος αν και δεν έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αν και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αποφάσισε από την αρχή του παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του. Ήταν μία προσωπική του απόφαση. Δεν μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την ομάδα των Διασήμων. Περιμένει κι αυτός με αγωνία το αποτέλεσμα κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται ολομόναχος στα καταλύματα των Διασήμων. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως και παγκοσμίως. Εκεί θα του ανακοινωθεί η οποιαδήποτε απόφαση”.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαλάντης είχε παραθέσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός αγωνίσματος, εκφράζοντας δυσαρέσκεια προς τους συμπαίκτες του. Εν τέλει, απείχε και από το συμβούλιο.

Εκεί βρέθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες, περιμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πρόσωπο που αποχωρεί.

Εν τέλει, η “ευχή” των Διασήμων πραγματοποιήθηκε, τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που αποτελεί παρελθόν από το φετινό Survivor. Στο άκουσμα του ονόματός του, οι πρώην -πλέον- συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον ίδιο πάντως να μην είναι εκεί για να τους αποχαιρετήσει, ούτε καν για να ακούσει την ανακοίνωση.

“Πάντα σε αυτό το σημείο, μετά την ανακοίνωση του ονόματος που αποχωρεί δίνουμε τον λόγο στον συγκεκριμένο παίκτη. Ωστόσο, ο Βαλάντης δεν είναι εδώ”, είπε ο Γιώργος Λιανός, δίνοντας τον λόγο στους υπόλοιπους Διάσημους για να τον αποχαιρετήσουν, έστω κι αν δεν ήταν εκεί.

Αν μη τι άλλο, πρωτοφανείς εικόνες στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα