Survivor 5: “Κόλαση” στο συμβούλιο για τα φιλιά – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 5: “Κόλαση” στο συμβούλιο για τα φιλιά – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καβγάς ανάμεσα στους Διασήμους του Survivor 5 λόγω των φιλιών που αντάλλαξαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης. Ποιον ψήφισαν προς αποχώρηση. Όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Εντάσεις επικράτησαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (09/01), ειδικά ανάμεσα στους παίκτες των Διασήμων, με αφορμή τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το αγώνισμα ασυλίας.

Οι παίκτες των Κόκκινων, οι οποίοι έχασαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5 για αυτή τη βδομάδα, εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς τους. Υποστήριξαν πως, ενώ οι ίδιοι έκλαιγαν και λυπούνταν για την ήττα τους, η Μυριέλλα Κουρεντή “ερωτοτροπούσε στην πισίνα” με τον αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία κέρδισε και την ατομική ασυλία, δήλωσε: “Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα. Κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε”.

Μαζί της συμφώνησαν και ο Βάλαντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, θέση πήραν και οι Μπλε, οι οποίοι ανέφεραν πως στο “πάρτυ” που στήθηκε μετά το αγώνισμα στην πισίνα συμμετείχαν όλοι και όχι μόνο η Μυριέλλα Κουρεντή που ήταν χαρούμενη όταν μπήκε στην πισίνα.

Survivor 5: Η απάντηση της Μυριέλλας Κουρεντή

Η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια.

Όπως είπε: Ο Βαλάντης μου είπε να μπει μπροστά στην κάμερα για να μας “κρύψει” και του είπα ότι δεν χρειάζεται, γιατί δεν θα κάνουμε κάτι. Δηλαδή σιγόνταρε και μετά του το χαλάσαμε. Υποκρισία. Επίσης, να πω ότι όντως χάρηκα πάρα πολύ όταν μπήκα στην πισίνα, γιατί ξεβρωμίστηκα από τις λάσπες και όχι επειδή βρέθηκα με τον Γιώργο. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, όπως και η χαρά. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε ως άνθρωποι. Τώρα εάν χάρηκα λίγο παραπάνω επειδή ήρθε ο Γιώργος και με πήρε αγκαλιά και μου έσκασε ένα φιλί “δημοτικού”, εντάξει. Η Αθηνά το ονομάζει ερωτοτροπία, η Βρισιήδα κάθεται και χαμογελάει χωρίς να έχει δει καν το σκηνικό”.

Στο πλευρό της Μυριέλλας Κουρεντή βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αντέδρασε λέγοντας:

Γελάω με αυτά που ακούω. Μα καλά ρε παιδιά, πού ζούμε στο 1950; Τι συντηρητισμός είναι αυτός; Στα οπίσθι@ σας μπαίνει; Ή θα μπει;”

Μίλησε, επίσης, και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος απευθυνόμενος στην Αθηνά Ευμορφιάδη είπε πως αν οι Κόκκινοι δεν έχαναν στα αγωνίσματα, δεν θα έκαναν ολόκληρο θέμα την σχέση του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στην ψηφοφορία των Διασήμων, με έξι ψήφους ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την βδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση από την προηγούμενη βδομάδα, αν και το κοινό δεν μπορεί να τους ψηφίσει ξανά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα