Survivor 5: Τα παθιασμένα φιλιά Μυριέλλας και Κατσαούνη – Η ερωτική εξομολόγηση

Survivor 5: Τα παθιασμένα φιλιά Μυριέλλας και Κατσαούνη – Η ερωτική εξομολόγηση
Τα φιλιά Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη Glomex

Το πρώτο τους φιλί έδωσαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης. Χάδια και αγκαλιές στην πισίνα. Όσα είπε ο "Τσακατσούκας" για την ηθοποιό.

Οι Μαχητές αναδείχθηκαν νικητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5 για αυτή τη βδομάδα, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (09/01) στον ΣΚΑΙ.

Αμέσως μετά τη νίκη τους, οι Μπλε θέλησαν να πανηγύρισαν και βούτηξαν στην πισίνα του στίβου μάχης. Οι παίκτες πλύθηκαν, κολύμπησαν και έπαιξαν στο νερό μεταξύ τους, εκφράζοντας την χαρά τους που δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον από την ομάδα τους για να αποχωρήσει.

Στην πισίνα, όμως, βρέθηκε και η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους, η οποία συνεχάρη τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αντίπαλους, με τον οποίον έχει έρθει αρκετά κοντά.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αλλά όσο βρίσκονταν μέσα στην πισίνα αντάλλαξαν αγκαλιές, χάδια και παθιασμένα φιλιά παρά τα βλέμματα των συμπαικτών τους, αλλά και τις κάμερες του Survivor 5. Οι δυο τους χαμογελούσαν διαρκώς όσο ήταν μαζί στο νερό

Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν μπροστά από τον Βαλάντη, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του με την σχέση τους, ενώ αναμένεται να θίξει ξανά το θέμα στο επερχόμενο Συμβούλιο του νησιού.

Οι υπόλοιποι παίκτες, ειδικά από την ομάδα των Διασήμων, εξέφρασαν την ενόχλησή τους για το περιστατικό.

Survivor 5: Τα φιλιά Μυριέλλας – Γιώργου στην πισίνα

Survivor 5: Η ερωτική εξομολόγηση του Κατσαούνη

Μετά τα τρυφερά τους τετ – α – τετ, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 για το τι συνέβη στην πισίνα και για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή.

“Μπήκαμε μέσα στην πισίνα μόλις πήραμε το 10 το καλό. Εγώ έχω αδυναμία στη Μυριέλλα. Έχει ωραία μάτια, είναι πάρα πολύ όμορφη. Πήγαμε κι έπιασα τη Μυριέλλα και την φίλησα. Δεν είναι κακό. Νόμιζα θα μου ρίξει κάνα χαστούκι, αλλά τελικά δεν μου έριξε. Και να μου έριχνε, δεν θα έλεγα τίποτα. Μπορεί να την φιλούσα κι άλλο. Την γουστάρω, την γουστάρω πάρα πολύ. Έχω πολλά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω πουθενά. Άμα την ξαναπετύχω, θα την ξαναφιλήσω. Πολλές φορές κιόλας”, ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα