Survivor 5: Ο κανόνας που παραβίασε παίκτης των Μαχητών – Ποια η ποινή του

Survivor 5: Ο κανόνας που παραβίασε παίκτης των Μαχητών – Ποια η ποινή του
Ο Γιάννης Τσολάκης στο Survivor 5 Glomex

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ένας από τους παίκτες των Μαχητών παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα του Survivor 5. Η ποινή που του επιβλήθηκε από την παραγωγή.

Αμηχανία επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας (24/01), καθώς ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Στην αρχή του συμβουλίου και πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία των ηττημένων Μαχητών, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως ένας από τους παίκτες των Μπλε παραβίασε έναν κανόνα του Survivor 5.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος – σύμφωνα με τον παρουσιαστή – πήρε ένα ποτήρι καφέ από τους ανθρώπους της παραγωγής και, παρά τις συστάσεις τους, το ήπιε.

Η κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων εκτός των επάθλων του Survivor 5 και όσων βρίσκουν στην παραλία τους οι παίκτες, απαγορεύεται ρητά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Τσολάκης θα πρέπει να δεχτεί την ποινή του, που θα είναι να μείνει εκτός των επάθλων που θα πάρει η ομάδα του στα τρία αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν.

Survivor 5: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ήταν η εξής:

“Μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε. Tο χρησιμοποίησε πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή. Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών, είτε έπαθλα φαγητού είτε επικοινωνίας, δεν θα συμμετέχει”.

Survivor 5: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα