Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το ατύχημα που αναστάτωσε τους παίκτες

Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το ατύχημα που αναστάτωσε τους παίκτες
Το ατύχημα που αναστάτωσε την ομάδα των μπλε glomex

Ένα απρόοπτο γεγονός αναστάτωσε την παραλία των μπλε λίγο πριν από το αγώνισμα για την ασυλία. Ποια ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στον στίβο μάχης και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πρεμιέρα χθες για τον 5ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με τους Survivors να φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να αγωνιστούν σε δύσκολους στίβους μάχης αλλά και να επιβιώσουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Διάσημοι και Μαχητές εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και αναμετρήθηκαν πόντο-πόντο. Τελικά η μπλε ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στέλνοντας τους κόκκινους σε ψηφοφορία.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κρίθηκε από τους συμπαίκτες του ο Βαλάντης.

“Το περίμενα το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Δεν λέει τίποτα ότι έφερα έναν πόντο. Ίσως τα παιδιά έχουν δει κάτι που λόγω της ηλικίας μου ή της ψυχολογίας μου -που αυτόν τον καιρό είναι πεσμένη- να τους οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

Παράλληλα, ένα απρόοπτο περιστατικό αναστάτωσε τους παίκτες στην παραλία των Μαχητών. Ο Θανάσης Μπέλος βρισκόταν στο δάσος, προκειμένου να κόψει μερικά ξύλα για να εξοπλίσει την ομάδα του όταν μια σφήκα του επιτέθηκε και τον τσίμπησε στο μάτι. Ο παίκτης ξέσπασε σε κραυγές με τους υπόλοιπους μαχητές να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους σπεύδοντας να φωνάξουν τον γιατρό του νησιού.

“Είδα μια τεράστια κόκκινη σφήκα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Είναι πολύ επικίνδυνο και αφιλόξενο το περιβάλλον εδώ. Θέλει μεγάλη προσοχή” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσολάκης που βρισκόταν μαζί του.

Ο παίκτης ευτυχώς συνήλθε γρήγορα καθησυχάζοντας την ομάδα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα