Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα

Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5 instagram @survivorgreece

Ποιος παίκτης αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5 το βράδυ της Τετάρτης; Όλα όσα έγιναν στο αποψινό επεισόδιο.

Αντιμέτωποι με μια ακόμα αποχώρηση βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1) οι παίκτες του Survivor 5.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του Συμβουλίου η “βόμβα” του Γιώργου Κατσαούνη περί στημένου παιχνιδιού για να φύγει η Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, ο Κατσαούνης έκανε λόγο για στημένο παιχνίδι από όλη την ομάδα του στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, προκειμένου να βγει υποψήφια η Παρασκευή Σταματοπούλου, όπως επιθυμούσε και η ίδια.

Σύσσωμη η ομάδα των Μπλε έγινε έξαλλη με τη στάση του αγρότη, με τον Σάββα Κάλφα να τον κατηγορεί για εσχάτη προδοσία απέναντι στους συμπαίκτες του.

Με αφορμή όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης για την ομάδα του, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Γιωρίκα Πιλίδη αν του έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ο παγκόσμιος πρωταθλητής είπε ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα και μάλιστα, σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά από ένα γεμάτο ένταση Συμβούλιο του Νησιού με πολλούς τσακωμούς και γκρίνιες, ένας παίκτης θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας λάβει τις λιγότερες ψήφους του κοινού.

Οι υποψήφιοι της εβδομάδας ήταν επτά, αλλά μόνο οι έξι από αυτούς συνεχίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τους: Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Παρασκευή Σταματοπούλου και Σταμάτη Καλαφατά.

Στο τέλος του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor 2022 αποχωρεί η Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία έλαβε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα