Survivor 5: Σε απομόνωση ο Βαλάντης – “Χυδαίο και απάνθρωπο ό,τι είπε”

Survivor 5: Σε απομόνωση ο Βαλάντης – “Χυδαίο και απάνθρωπο ό,τι είπε”
Βαλάντης

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του ο Βαλάντης μετά το περιστατικό με την Ευρυδίκη στο Συμβούλιο του Νησιού. "Είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του", τα πρώτα λόγια της παίκτριας.

Σε “καραντίνα” έχουν βάλει οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor 5 τον Βαλάντη, μετά την οργή που προκάλεσε με μία του φράση απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στο Συμβούλιου του Νησιού της Κυριακής.

“Έχει προσβάλλει όλο τον κόσμο με αυτά που λέει, κάνει και σκέφτεται”, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (17/1), με τη Μυριέλλα Κουρεντή στη συνέχεια να σχολιάζει πως ο τραγουδιστής έχει απομονωθεί από όλους μετά το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας ό,τι είπε “χυδαίο”. Για μια άθλια, απάνθρωπη και αχαρακτήριστη επίθεση από την πλευρά του Βαλάντη έκανε λόγο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Συμβούλιο του Νησιού.

Βαλάντης glomex

“Χυδαίο. Αν πω αυτή τη λέξη είναι και λίγο. Πλέον συνειδητοποίησα πως αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηρία και διχασμό μέσα του. Εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε να με βλέπει ούτε να μου μιλάει”, δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο αγωνιστικό μέρος, το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας περιμένει Μαχητές και Διάσημους. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Survivor 5: Δείτε το trailer της Δευτέρας (17/1)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version