Survivor 5: Τρυφερά φιλιά στο αγώνισμα – “Φωτιά” από τις αποκαλύψεις του Βαλάντη

Survivor 5: Τρυφερά φιλιά στο αγώνισμα – “Φωτιά” από τις αποκαλύψεις του Βαλάντη
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 glomex

Ένα τρυφερό ειδύλλιο γεννιέται στον Άγιο Δομίνικο. Εξαιρετικά τεταμένο είναι το κλίμα στην παραλία των Διασήμων.

Το Survivor επέστρεψε για πέμπτη σεζόν στις οθόνες μας, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινά με πολλές εντάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά και με ένα ειδύλλιο που αρχίζει να γεννιέται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές, οι οποίοι έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα, διατηρώντας μια πλατωνική (προς το παρόν) σχέση, όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου φαγητού και τη νίκη των Διάσημων, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές, σε μια τρυφερή στιγμή των δύο παικτών του Survivor 2022.

Survivor 5: Τα φιλιά Μυριέλλας και Κατσούνη

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά τεταμένο είναι το κλίμα στην παραλία των Διασήμων, καθώς υπάρχει έντονη γκρίνια ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, με επίκεντρο τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα, σε δηλώσεις της στην κάμερα, αποκάλυψε ότι ο Βαλάντης της εκμυστηρεύτηκε ποιος είναι ο παίκτης που στρέφει την ομάδα εναντίον της.

“Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες και τα λόγια της γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία και χρησιμοποιώντας την πειθώ της, προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε”, ανέφερε αρχικά η παίκτρια.

Για να συνεχίσει:” Θεωρώ ότι τα κίνητρά της είναι η ζήλια. Την πείραξε πάρα πολύ που οι Μπλε είπαν πως είμαι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας. Θεωρεί πως έχω τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω μου επειδή ο Τσακατσούκας έχει δηλώσει την αδυναμία του σε εμένα και λέει όλο αυτό το πράγμα πουλάει“.

Μυριέλλα: Όσα αποκάλυψε για την Ευρυδίκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα