Survivor All Star: Αυτά είναι τα 11 πρώτα ονόματα – Τα βίντεο των παικτών

Survivor All Star: Αυτά είναι τα 11 πρώτα ονόματα – Τα βίντεο των παικτών

Τα νέα trailers του Survivor All Star,αποκάλυψαν τα 11 πρώτα ονόματα που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες εξηγούν τους λόγους που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Με δύο νέα trailers επέστρεψε το Survivor All Star, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τους 11 πρώτους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προβολής του χθεσινού The Voice, προβλήθηκε αρχικά το πρώτο trailer, στο οποίο 6 πρώην παίκτες και παίκτριες του παιχνιδιού αποκάλυψαν τα πρόσωπά τους και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτοί ήταν οι: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάκης Κατσούλης.

Λίγο μετά, ένα δεύτερο trailer που προβλήθηκε, αποκάλυψε 5 ακόμη παίκτες και παίκτριες του Survivor, οι οποίοι σχολίασαν με τη σειρά τους το γιατί αποδέχτηκαν την πρόκληση για δεύτερη φορά.

Αυτοί ήταν οι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης και Σπύρος Μαρτίκας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τους 11 παίκτες που φαίνονται στα trailers, μόνο ένας δεν μίλησε για τη συμμετοχή του και αυτός ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Survivor All Star: Δείτε τα βίντεο των παικτών

Survivor All Star: Το πρώτο επίσημο trailer

Survivor All Star: Πότε πάνε Άγιο Δομίνικο οι παίκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Γιώργος Λιανός έχει γυρίσματα μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου για το The Voice, επομένως, οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και μετά θα ταξιδέψουν για την Καραϊβική.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι παίκτριες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα σε δύο “δόσεις”: η πρώτη ομάδα στις 2 Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 3 Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το “landing” των Survivors στις παραλίες τους, θα σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα