Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Instagram@survivorgreece

Με "κόκκινο" χρώμα βάφτηκε η πρώτη ασυλία του Survivor All Star στο επεισόδιο της Κυριακής (05/02) με τους Μαχητές να καλούνται να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Με έναν συναρπαστικό αγώνα αλλά και ένα ξεχωριστό έπαθλο που και οι δύο ομάδες επιθυμούσαν διακαώς επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (05/02) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όμως για ακόμη μια φορά βρήκε την ομάδα των Μπλε να ηττάται απέναντι στους Κόκκινους, οι οποίοι συνεχίζουν το επιτυχημένο τους σερί και κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μαχητές βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του νησιού, όπου κλήθηκαν μεταξύ άλλων να αναδείξουν με την αρνητική ψήφο τους τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όμως ούτε αυτή τη φορά έλειπαν οι εντάσεις ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε τον Ηλία Γκότση για την ήττα των Μπλε, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης στους Μαχητές ότι δεν παίζουν τίμια και δεν ακολουθούν το fair play.

Οι Μπλε αναγκάστηκαν να στείλουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους στον “τάκο”, με τον Κρις Σταμούλη να συγκεντρώνει τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να αναδεικνύεται ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα