Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Κλάματα στο Συμβούλιο

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Κλάματα στο Συμβούλιο
Το Συμβούλιο στο Survivor All Star Glomex

Ένταση και κλάματα στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor All Star την Τετάρτη. Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Τη δεύτερη αποχώρηση εντός ολίγων ημερών είδαμε στο Survivor All Star που επέστρεψε στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης, μετά από την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Η νίκη των Διασήμων, έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Μαχητές, οι οποίοι παρέμειναν χωρίς φαγητό στην καλύβα τους.

Υπενθυμίζεται πως οι Μπλε έχασαν στην πρεμιέρα τις φακές του πρώτου αγωνίσματος, ενώ δεν έχουν ούτε τις εβδομαδιαίες προμήθειες, αφού η παραγωγή δεν τους έχει δώσει προς το παρόν τίποτα. Όπως είχε ανακοινώσει ο Λιανός στην πρεμιέρα, θα περάσουν μερικές μέρες έως ότου η παραγωγή να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Ποιος παίκτης αποχώρησε

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης για φέτος, όπου μάθαμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα οι εξής: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τελικά, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού, με τον τον παίκτη που αποχωρεί να είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος πως στεναχωριέται που αποχωρεί τόσο νωρίς από το παιχνίδι, ωστόσο χαίρεται για τον φίλο του Κώστα Παπαδόπουλο που παρέμεινε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα