Survivor All Star: “Έκαψε” τον Μάριο η Ελευθερίου – “Αυτός με έβαλε να πω ψέματα στον Στάθη”

Survivor All Star: “Έκαψε” τον Μάριο η Ελευθερίου – “Αυτός με έβαλε να πω ψέματα στον Στάθη”
Survivor All Star Caption/Glomex

Αποκαλύψεις και εντάσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η Ελευθερία Ελευθερίου στράφηκε κατά του Μάριου Πρίαμου.

Γεμάτο εντάσεις ήταν και το επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09/03), από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, μετά και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις, κατηγορώντας έμμεσα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη πως εκείνος την ώθησε να μιλήσει στον Στάθη Σχίζα που αποχώρησε οικειοθελώς.

Μιλώντας με την Ευρυδίκη αποκάλυψε πώς όλα ήταν σχέδιο του Μάριου Πρίαμου και την ανάγκασε να πει στον Στάθη πώς όσα του ανέφερε κατά την είσοδό της ήταν ψέματα.

“Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο.

Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει “πως της μιλάτε έτσι” σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε”.

“Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω” πρόσθεσε, με νόημα, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor All Star.

Αποκαλύψεις και στο συμβούλιο

Οι υποψήφιοι που αναδείχθηκαν προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο παίκτης που τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, από την κόκκινη ομάδα.

Πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε ενώπιον όλων πως ο Μάριος Πρίαμος ευθύνεται για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, καθώς εκείνος την έβαλε να του μιλήσει.

“Έχω κάνει κάτι κακοπροαίερετο αλλά τουλάχιστον έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους εδώ μέσα. Αν είναι να παραδεχτώ ένα λάθος μου, το κάνω. Όπως ότι πήγα εγώ η ίδια στον Στάθη και είπα ένα μικρό ψεματάκι. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν ανέφερα ποτέ στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα”, δήλωσε στο συμβούλιο.

“Είμαι πάρα πολύ πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι χρεώθηκα την αποχώρηση του Στάθη, την οποία δεν θεωρώ ότι έχω μέρος ευθύνης”, πρόσθεσε.

“Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξω τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε“, συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Μάριος απάντησε, “Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα