Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Κλάματα στο συμβούλιο

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Κλάματα στο συμβούλιο
Survivor All Star glomex

Απίστευτη ανατροπή στο Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ποιος παίκτης εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο;

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν για ακόμη μια φορά οι Μπλε, με τους Κόκκινους, να είναι πολύ απογοητευμένοι από την επίδοση τους, καθώς έχουν να φάνε 16 ημέρες

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να ρωτάει τους παίκτες της Μπλε ομάδας ποιος θα ήθελαν να αποχωρήσει με την Εύη να απαντάει πως θα τους συνέφερε αγωνιστικά να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Εκείνος φάνηκε να αναστατώνεται από την απάντηση της συμπαίκτριάς του, δηλώνοντας πως ίσως θα έπρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια χαιρέτησε τους συμπαίκτες της με την Ελευθερία Ελευθερίου να συγκινείται, καθώς ήταν αρκετά κοντά με την Ευριδίκη.

Την ίδια στιγμή επικράτησε μια αναστάτωση στους Μπλε, αφού ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξέσπασε σε κλάματα, επειδή ένιωθε πως θα αποχωρούσε εκείνος, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται πως δεν τον στηρίζει η ομάδα του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα