Survivor All Star: “Φαρμακερή” ανάρτηση Σοϊλέδη για Μαρτίκα – “Τραγικός απλά”

Survivor All Star: “Φαρμακερή” ανάρτηση Σοϊλέδη για Μαρτίκα – “Τραγικός απλά”
Survivor - Άρης Σοϊλέδης glomex

Ο πρώην παίκτης σχολίασε και "αποκωδικοποίησε" την συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star. Το tweet του Άρη Σοϊλέδη.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση του Σπύρου Μαρτίκα, ακόμα και στους πρώην παίκτες που δεν βρίσκονται στο Survivor All Star, αλλά το παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο περσινό Survivor, την ίδια χρονιά που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και ο 45χρονος φαρμακοποιός. Μάλιστα, ήταν σε αντίπαλες ομάδες.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια “φαρμακερή” ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας και “αποκωδικοποιώντας” την συμπεριφορά του Μαρτίκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως εκεί, σχολιάστηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους η απόφασή του να μην ακολουθήσει την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, ο ίδιος “έβαλε φυτιλιές” στην ομάδα των Μαχητών, αποκαλώντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο ως τον πιο αδύναμο παίκτη των Μπλε, ενώ υπερασπίστηκε τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor All Star: Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με την ατάκα “Άσε μας ρε Μαρτίκα”:

«”Με ρώτησε ο Λιανός για την Βρισηίδα”. Ας απαντήσω εγώ κάτι άλλο να ανακατέψω την αντίπαλη ομάδα, να τσακωθούν. Και να ανοίξω κι ένα άλλο θέμα για να ξεχαστεί το ότι δεν ακολούθησα την γυναίκα μου. Τραγικός απλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Άρη Σοϊλέδη είναι ένα από αυτά που συζητά η παραγωγή για να μπει αργότερα στο Survivor All Star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα