Survivor All Star: Κακός χαμός και ειρωνείες στο Συμβούλιο – “Τριαντάφυλλε Νο2, τι πετάγεσαι;”

Survivor All Star: Κακός χαμός και ειρωνείες στο Συμβούλιο – “Τριαντάφυλλε Νο2, τι πετάγεσαι;”
Survivor skai tv

Πολλές οι εντάσεις στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor All Star. Η αναφορά στον Τριαντάφυλλο στο Συμβούλιο του νησιού.

Το Survivor All Star επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας (09/01) και οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για τον δεύτερο αγώνας ασυλίας.

Μετά τη “βόμβα” για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, ήρθε ένας ακόμη αγώνας ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτήν την φορά το αγώνισμα κέρδισαν οι Μαχητές, με την Εύη Σαλταφερίδου να δίνει τον τελικό πόντο στην ομάδα.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι τελικά ο δεύτερος παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, δίπλα στον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και δήλωσε πως ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε πως δεν περίμενε το αποτέλεσμα και τόνισε πως δεν είναι εκείνος ο πιο αδύναμος κρίκος.

Βγήκαν “μαχαίρια” στο συμβούλιο – Ένταση ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια

Λίγο μετά την ψηφοφορία, ο Τάκης Καραγκούνιας υπερασπίστηκε τον υποψήφιο προς αποχώρηση Κώστα Παπαδόπουλο και αυτό ενόχλησε τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Τάκης ρώτησε: «Σου έκανα μία ερώτηση, γιατί δεν απαντάς;» με τον Νίκο να απαντά: «Εσύ γιατί θίγεσαι» και ξαφνικά ακούγεται ο Αναγνωστόπουλος να λέει: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες…» μία ατάκα που την είχαμε ακούσει σε προηγούμενο κύκλο του Survivor.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, μάλιστα, ο Μπάρτζης παρομοίασε τον αντίπαλό του με τον Τριαντάφυλλο, καθώς όπως είπε ”πεταγόταν” στην κουβέντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα